به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،ذاکری مدیرعامل توزیع برق هرمزگان گفت: میزان از ابتدای سال تا کنون ۴ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.
وی افزود: افزایش مصرف جهشی ۲۰۰ مگاواتی برق در دو هفته گذشته موجب وارد شدن آسیب به تاسیسات و وسایل خانگی میشود.
مدیرعامل توزیع برق هرمزگان گفت: با توجه به اینکه شبکه برق کشور متصل و سراسری است، افزایش موج گرما در مناطق مرکزی، بار بیشتری را بر شبکه تحمیل میکند که نیازمند نهضت ملی در مدیریت مصرف است.
ذاکری گفت: الگوی مصرف مشترکان خانگی ماهانه سه هزار کیلو وات ساعت تعیین شده است که درصورت مصرف بیشتر، بهای برق آنان ۱۶ درصد، بیش از تعرفه اعلام شده محاسبه میشود.
صرفه جویی ده درصدی مصرف برق، موجب کاهش بیست درصدی هزینههای مشترکان در هرمزگان میشود.
مدیرعامل توزیع برق هرمزگان گفت: الگوی مصرف مشترکان خانگی ماهانه سه هزار کیلو وات ساعت تعیین شده است که درصورت مصرف بیشتر، بهای برق آنان ۱۶ درصد، بیش از تعرفه اعلام شده محاسبه میشود.
ذاکری افزود: عبور از پیک مصرف در هفته جاری و رسیدن به دو هزار و ۲۰۰ مگاوات به معنی شرایط بحرانی، و خاموشیهای احتمالی از پیامدهای آن است.
وی گفت: اکنون با حفظ پایداری شبکه و مدیریت مصرف هیچ مورد خاموشی به لحاظ کمبود برق وجود ندارد و از شهروندان خواست در ساعتهای اوج مصرف یعنی از ساعت ۱۳ تا ۱۷ در مصرف برق صرفه جویی کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: شستشوی به موقع وسایل سرمایشی و تنظیم آنها در دمای ۲۴ درجه از مهمترین راهکارهای کاهش مصرف برق در زمان اوج مصرف است.
محمد ذاکری افزود: توجه بیشتر به برچسب انرژی در خرید لوازم برقی و کنترل و شست و شوی به موقع وسایل سرمایشی نقش مهمی در کاهش مصرف برق دارد.
هرمزگان بیش از ۶۸۲ هزار و ۴۰۰ مشترک برق دارد که ۸۲ درصد در بخش خانگی هستند.۶۲ درصد از تولید برق استان در بخش خانگی مصرف میشود.
انتهای پیام/ر