وی با تاکید بر عبور بیش از ۶ میلیون دستگاه خودرو از این چهار آزادراه از زمان راهاندازی این سیستم افزود: با توجه به استقبال هموطنان از ۳۱ تیرماه ۱۰ آزادراه پرتردد دیگر کشور نیز به سیستم اخذ الکترونیکی عوارض مجهز میشود.
معاون ساخت و توسعه آزادراههای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور اعلام کرد: آزادراههای مشهد- باغچه، کنارگذر مشهد، زنجان- تبریز، تبریز- ارومیه، تهران- پردیس، قزوین- رشت، ساوه- سلفچگان، قم- کاشان، کاشان- اصفهان و بندرعباس- شهید رجایی در مرحله دوم به این سیستم مجهز خواهند شد.
میرشفیع در توضیح مراحل انجام کار گفت: هماکنون در حال تهیه و ساخت دروازههای نصب دوربین و جانمایی محل مناسب نصب دوربینها با شرکتهای آزادراهی هستیم و به تدریج این ۱۰ آزادراه تا پایان تیرماه به این سیستم مجهز خواهند شد و تا پایان سالجاری نیز کلیه آزادراههای کشور به سیستم اخذ عوارض الکترونیک مجهز خواهند شد.
معاون ساخت وتوسعه آزادراههای شرکت ساخت همچنین دریافت عوارض بر اساس پیمایش را از دیگر مزایای این طرح برشمرد و گفت: در این طرح رانندگان عوارض عبور از یک آزادراه را به صورت کامل پرداخت نمیکنند و نرخ بر اساس مسیر طی شده محاسبه خواهد شد.
وی افزود: به زودی در دو آزادراه تهران- ساوه و کرج- قزوین به صورت آزمایشی اجرا میشود و به تدریج در کلیه آزادراهها اجرایی خواهد شد.
وی افزودن روشهای متعدد پرداخت عوارض الکترونیک را در راستای رفاه حال هموطنان مفید دانست و بیان داشت: در کنار سایر روشهای پرداخت به منظور تسهیل در پرداخت، کارتهای اعتباری تحت عنوان آنی کارت در محل عوارضیها ارائه خواهد شد که هموطنان میتوانند با اعلام شماره خودرو و موبایل خود این کارتها را دریافت و با شارژ کردن آن به صورت دائمی نسبت به پرداخت عوارض اقدام کنند.
انتهای پیام/