وی افزود: در راستای پیشگیری از آتش سوزی و هدر رفتن زحمات کشاورزان و فرسودگی خاک و هدر رفتن سرمایه ملی میبایست؛ همه دست در دست هم دهیم تا این موضوع را تا حد امکان به صفر و یا حد اقل برسانیم.
معاون اجتماعی انتظامی استان ایلام ادامه داد: دستگاهها و نهادهای متولی با ارائه آموزشها و برگزاری کلاسهای لازم برای کشاورزان، روستائیان و حتی مردم میتوانند قدمهای بزرگی در جهت ریشه کردن این موضوع بردارند.
سرهنگ یاسمی با بیان اینکهاز ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۶۰۰ هکتار از مزارع، مراتع، درختان و محصولات کشاورزی استان طعمه حریق شده است، گفت: این میزان شامل ۲۳۱ هکتار مراتع، ۴۰۶ هکتار از مزارع، درختان و محصولات کشاورزی بوده است.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه اکثر کشاورزان عزیز از راه برداشت محصولات کشاورزی امرار معاش میکنند، برای جلوگیری ازهدر رفتن زحمات خود بایستی به توصیههای کارشناسان توجه و نکات ایمنی را رعایت کنند.
یاسمی اظهار کرد: زمانی که سطح مزارع، جنگل و مرتع پوشیده از علف و برگهای خشک و هوا گرم است آتش روشن نکنیم ویا کبریت و ته سیگار نیمه سوخته را به ویژه در مزارع و پوشش جنگلی رها نکنیم.
وی اضافه کرد: از بازی کردن کودکان و نوجوانان با آتش، فندک و کبریت جلوگیری کنیم.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان با اشاره به اینکه قبل از روشن کردن آتش، اطراف محل را از خار، خاشاک و برگهای خشک پاک کرده و با احتیاط آتش روشن کنیم،یاداور شد: در صورتی که آتش سوزی تازه شروع شده یا وسعت آن کم است با پاشیدن آب، خاک و یا کوبیدن با سرشاخههای درختان آن را خاموش کنیم.
انتهای پیام/با