وی گفت: پیش بینی میشود با عنایت به توسعه فعالیتهای پرورش ماهی در شهرستان زهک و استقبال گسترده متقاضیان، امسال بیش از ۷۰۰ هزار قطعه بچه ماهی در بین آبزی پروران این شهرستان توزیع شود.
مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان (آبهای داخلی) افزود: با توجه به اینکه مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر ماهیان بومی و گرمابی زهک به عنوان بزرگترین مرکز تکثیر ماهی جنوب شرق کشور علاوه بر حفظ ذخایر ژنتیکی ماهیان بومی، وظیفه تأمین بچه ماهیان گرمابی مورد نیاز استخرها و منابع آبی استان را بر عهده دارد، خوشبختانه با تلاش و کوشش کارشناسان این موضوع هر ساله در حال توسعه بوده تا نیاز روز افزون استان به بچه ماهیان را که به علت گسترش فعالیتهای آبزی پروری و اقتصادی بودن پرورش ماهی مورد استقبال جامعه هدف قرار گرفته پاسخگو باشد.
وی بیان کرد: علاوه بر تولیدات این مرکز در سالجاری پروژه تولید بچه ماهی توسط جوامع روستایی تحت عنوان پروژه منحصر به فرد به وزن رسانی نیز در حال اجرا است.
دکتر سیستانی گفت: هدف این پروژه توانمند کردن جوامع روستایی در مسیر تولید بچه ماهی از لارو است که به نتایج ارزشمندی دست یافته ایم و پیش بینی میشود روستاییان عزیز در سطح سیستان و بلوچستان بتوانند علاوه بر تأمین نیاز بچه ماهی استان، نیاز استانهای همجوار را نیز تأمین کنند.
انتهای پیام/گ