سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فعال فضای مجازی مطرح کرد:

ساعت صفر فیلترشکن‌‌ها نزدیک است؟!

در پی مطرح شدن شایعاتی مبنی بر اینکه تا آخر خردادماه هاتگرام و تلگرام طلایی فعالیت خود را متوقف خواهند کرد، علی قلهکی مطلبی درباره وضعیت پیام‌رسانی کشور پس از این موضوع منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در حال حاضر بر اساس برخی اخبار منتشرشده در رسانه‌ها دو پوسته تلگرام یعنی هاتگرام و تلگرام طلایی ممکن است تا پایان خردادماه فعالیت خود را متوقف می‌کنند. با این حال در حال حاضر و پس از عدم روشن شدن تکلیف این دو پوسته در فرصت مشخص‌شده قبلی، از سرانجام سایر پوسته‌های غیررسمی تلگرام نیز اطلاعاتی در دست نیست.


بیشتر بخوانید: تبلیغ جاسوس‌افزار مشابه تلگرام توسط عناصر شبکه من‌وتو +تصاویر


علی قلهکی فعال فضای مجازی با اشاره به این خبر تازه منتشرشده در مورد تعیین تکلیف این دو پوسته فارسی تلگرام مطلبی در صفحه شخصی خود منتشر کرد. در ادامه می‌توانید رشته‌ توییت منتشرشده در حساب کاربری فعال فضای مجازی را بخوانید.

ساعت صفر فیلترشکن‌‌ها نزدیک است؟!

۱/قرار بود در۱۵ اردیبهشت۹۷ با توجه به جلسه حساس مسئولان کشور در زمستان ۹۶،نسخه تلگرام پیچیده شود تا هم دیتای ایرانی‌ها بی حساب و کتاب خارج نشود و هم تلاشی شود تا پیام رسان‌های داخلی توان خود را برای پذیرایی از مخاطبان ایرانی تست کنند

۲/علی رغم تعهد داده شده و برخلاف دی ماه ۹۶، تلگرام در۱۵ اردیبهشت ۹۷ به جای فیلتر شدن از گیت وی، از طریق اپراتورها فیلتر شد و فیلتر شکن‌ها نیز کم و بیش فعال بود و با کمک غیر هدفمند به پیام رسان های داخلی سعی شد که هیچ کدام از آنها توانِ رقابت حداقلی با تلگرام را نیز پیدا نکنند

۳/حالا اما خبر رسیده که احتمالا ۳۱ خرداد ماه قرار است هم فتیله پوسته‌های تلگرامی پایین کشیده شود و هم فیلتر شکن‌ها تا حداقل ۱ماه غزل خداحافظی را بخوانند!
ولی باید از وزیر ارتباطات سوال شود در ۱۴ماه گذشته دقیقا چه کمک موثری به پیام رسان‌های داخلی شده که جایگزین تلگرام شوند؟!

۴/با اختلال در تلگرام، چه مقدار از مخاطبان آن به سمت پیام‌رسان‌های داخلی(که بی مهری‌های زیادی دیده‌اند) می‌رود؟!
چه مقدار سرازیر "اینستاگرام به مراتب بدتر از تلگرام" و یا "واتس آپ" می‌شود؟!
هزینه این کم‌کاری‌ها قرار است دوباره نصیب نظام شود و یا وزارت‌خانه‌ی متولی؟!

۵/با مشاهده تجربه ۲ساله‌ی مدیریت آذری جهرمی احتمال می‌دهم این کار نیز به مانند سایر تعهدات دیگر حوزه ارتباطی کشور به سرمنزل مقصود نخواهد رسید!
و باز هم هزینه آن برای کسی می‌ماند که از روی دلسوزی تذکر دادند!

۶/آیا شبکه ملی اطلاعات واقعا پیشرفت ۸۰٪ داشته و یا برخلاف گزارش‌ها و در خوش بینانه ترین حالت زیر۲۰٪در حال گذرانِ روزگار است؟! آیا اولویت رسیدگی به معوقات فلان باشگاه ورزشی‌ است و یا مرتفع کردن دغدغه همه‌ی عقلای نظام در حوزه ارتباطی کشور؟!
تا چه زمانی"شوآف" بر "اقدام‌ِموثر" می‌چربد؟!

گفتنی است؛ پیش از این دو پیامرسان  هاتگرام و طلاگرام تا پایان آذر ماه سال قبل مهلت داشتند تا تاییدیه لازم را دریافت کنند تا در زمره پیام رسان‌های قانونی بتوانند فعالیت کنند؛این در حلی است که این ۲ برنامه توسط شرکت‌های دانش بنیان داخلی و با بهره گیری از تلگرام طراحی شده اند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۰۳ ۰۳ تير ۱۳۹۸
اگه بخوان جلوی واتس اپ رو بگیرن بابد از همین الان اقدام بشه . نه اینکه 40 میلیون برن توش بعد بخوان فیلترش کنن .
Radman
۱۲:۴۷ ۲۷ خرداد ۱۳۹۸
من نفهمیدم چی شد ولی هر چقدرم جلو مردم برا تلگرام واستفتده از فیلتر شکن ها بگیرید فایده نداره
حمید
۱۵:۲۶ ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
تنها راه : ادغام دیتابیسی تمام پیام رسان های داخلی است تا مثل پوسته های مختلف تلگرام همه ی اعضا از همه ی پیام رسان هاقابل دسترس باشند . واین نیاز به هماهنگی از طرف دولتو وزارت اطلاعات و ارتباطات دارد که هم حمایت کنند و هم امکانات سخت افزاری در اختیار آنها قرار دهند .
من از پیام رسان های داخلی استفاده میکنم و واقعا راضی ام تنها مشکلی کهدارند همین هست که دیتابی یکی نیست و اونی که در گپ عضو شده در سروش نیست و باید همه ی نرم افزار ها رو در گوشی داشته باشی و یکی یکی چک کنی که دردسر ساز میشه ....
ممنون. لطفا پیگیری کنید....