عضو شورای شهر تهران گفت: ایجاد این گودها وضعیت ناایمنی را به وجود آورده است و متأسفانه باید بگویم که نزدیک به ۵۰ سال است استحصال شن و ماسه در منطقه ۱۸ و منطقه کن اتفاق میافتد و گودهایی نزدیک به عمق ۵۰ و ۱۰۰ متر ایجاد کردند.
وی ادامه داد: گودهای ایجاد شده شن و ماسه مخاطرات بسیاری را ایجاد میکند که یکی از این مخاطرهها تجاوز به حریم و بستر رودخانه کن است که ممکن است باعث رانش زمین شود.
صدر اعظم نوری ادامه داد: این گودهای بزرگراه صدر و راهآهن سراسری را نیز درگیر کرده است به طوری که شاهد هستیم عرض دیواره حدود ۵ متر به حریم نزدیک شد است که این بحران زا است.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: اقدامات خوب و مؤثری از سوی شهرداری منطقه ۱۸ تهران انجام شده است که در کوتاه مدت نزدیک به ۳ ساعت میتواند خسارت ناشی از سیل را کاهش دهد، اما اگر سیلابها با بازگشت بالای ۵۰ سال داشته باشیم اقدامات باید بسیار جدیتر دنبال شود.
وی تأکید کرد: باید دیواره حفاظتی و شیب شکنهای لازم ایجاد شود که نیاز به تأمین اعتبار لازم از سوی شهرداری تهران دارد.
صدر اعظم نوری ادامه داد: بزرگراه شهید بروجردی اگر بخواهد راهاندازی شود نیاز به تمهیدات لازم به حد ایمن سازی کامل دارد و من از معاونت فنی عمرانی شهرداری میخواهم از ظرفیتهایی که در بند ۱۴ قانون به آن اشاره شده است در این راستا استفاده کند.
وی تاکید کرد: ما نیاز به اقدام عاجل در برابر برخی از مالکان که در برابر ایمنی مقاومت میکنند، انجام دهیم و باید الزاماتی را برای آنها در نظر بگیریم، چون این دسته از افراد طرح ایمن سازی محدوده را با مشکل مواجه کرده و سرعت آن را کاهش دادهاند.
صدر اعظم نوری تصریح کرد: من از شهرداری میخواهم از تمام ظرفیتها و از بندهای حقوقی استفاده کنند و اگر نتواند ۳ مالکی را پروژه ایمن سازی محدوده را با کندی روبرو کردهاند قانع نکند از ظرفیت خلعیت ملک استفاده کنند.
انتهای پیام/