سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توانایی خودکفایی در تولید گوشت قرمز وجود دارد/ صادرات گام بعدی است

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با توجه به ظرفیت‌های کشور می‌توانیم در زمینه تولید گوشت قرمز به خوکفایی کامل برسیم.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،مرتضی رضایی ظهر امروز در همایش تجلیل از کشاورزان نمونه چهارمحال و بختیاری، با اشاره به هفته جهاد کشاورزی اظهار کرد: در این مناسبت‌ها باید کار‌های انجام شده یادآوری شود تاعلاوه بر شناسایی آسیب‌ها برای ادامه بهتر مسیر تلاش شود.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی افزود: با تلاش‌های انجام شده در سال‌های اخیر شاهد تولید پروتئین‌های دامی و شیلات بیش از میانگین جهانی برای مصرف هستیم، اما همچنان جای پیشرفت وجود دارد.

وی ادامه داد: باتوجه به پتانسیلی که در کشور وجود دارد می‌توانیم در زمینه تولید گوشت قرمز به خوکفایی کامل برسیم به علاوه دنیا ارزش گوشت قرمز کشور ما را می‌داند پس اگر در این خصوص همت جدی کنیم فرصت صادرات را نیز خواهیم داشت.

رضایی خاطرنشان کرد: باید علاوه بر شناسایی بازار فروش و مصرف از تکنولوژی‌های روز دنیا برای بهره‌وری بیشتر استفاده کنیم، البته میانگین گاوداری‌های کشور از میانگین در کشورهای اروپایی بالاتر است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: از آنجایی که هم در کشور و هم در خارج از آن به ارزش پروتئین دامی واقف هستند لذا باید در این زمینه مجهز به دانش روز شویم.

وی ضمن تاکید بر پتانسیل و ظرفیت بالای چهارمحال و بختیاری در زمینه دامپروری عنوان کرد: در همین زمینه تلاش‌هایی در استان انجام گرفته هنوز عقب است و از ظرفیت‌ آن به طور کامل استفاده نشده است.

رضایی وظیفه اصلی جهاد کشاورزی را انتقال دانش به‌روز به دامداران و دامپروران دانست و خاطر نشان کرد: باید از ظرفیت بالای این صنعت که اولین صنعت بعد از نفت محسوب می‌شود استفاده کنیم.

انتهای پیام/ز

خودکفایی ایران در تولید گوشت قرمز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.