سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) مطرح کرد؛

رفع معضل بیکاری در کشور در اولویت اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام (ره)

مخبر با اشاره به این‌که توجه به رفع معضل بیکاری در کشور از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: وظیفه‌ی اصلی ما ایجاد اشتغال در کشور است.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد مخبر که در مجمع عمومی عادی سالیانه‌ی بنیاد برکت سخن می‌گفت، اظهار کرد: تأمین معیشت مردم، جز با اشتغال‌زایی محقق نمی‌شود.

وی با تأکید بر سامان‌دهی اشتغال‌زایی در کشور تصریح کرد: اهمیت فعالیت‌های بنیاد برکت از این منظر قابل تقدیر است. این بنیاد در رفع برخی از معضلات کشور از جمله بیکاری، می‌تواند نقش مهم و به‌سزایی را ایفا نماید.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خاطرنشان کرد: بنیاد برکت با وجود همه‌ی فعالیت‌ها و اتفاقات خوبی که رقم زده است، اما هم‌چنان باید برای رسیدن به نقطه‌ی ایده‌آل تلاش کند. این بنیاد که مورد وثوق و اعتماد مردم است، باید به جایی برسد که همه، امور خیریه‌ی خود را از طریق برکت دنبال کنند.

مخبر داشتن روحیه‌ی انقلابی و جهادی را شرط اصلی فعالیت در بنیاد برکت ذکر و عنوان کرد: بنیاد برکت جای نیرو‌های نخبه و جهادی است. روحیه‌ی جهادی نیز به معنای انجام کار‌های بی‌برنامه نیست، بلکه شرط اصلی فعالیت‌های جهادی، برخورداری از هوشمندی، نظم، ایثار، تعامل، از خودگذشتگی و مشورت‌گیری است.

وی داشتن سلامت نفس را از دیگر ملزومات فعالیت در بنیاد برکت نامید و افزود: بنیاد برکت امروزه به یک آبرو برای کشور تبدیل شده و عملکرد آن حتی به لحاظ شاخص‌های بین‌المللی هم مقبول و مورد تأیید است. البته در راه خدمت‌رسانی به مردم نباید احساس رضایت از خود دست دهد که همین رضایت‌مندی، موجب شروع افول خواهد شد.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در ادامه دقت هر چه بیش‌تر در انتخاب تسهیل‌گران ایجاد اشتغال را خواستار شد و تأکید کرد: تسهیل‌گران بنیاد برکت باید نماد تدین و تعهد و تلاش جهادی باشند، و علاوه بر لحاظ ملاک‌های اخلاقی و ایمانی، باید بر کار آن‌ها نظارت مستمر داشت.

مخبر با اشاره به نوسانات نرخ ارز در یک‌سال گذشته یادآور شد: اولویت راه‌اندازی طرح‌های اشتغال‌زایی باید با طرح‌هایی باشد که قابلیت صادرات محصولات خود را دارند یا می‌توانند از واردات یک یا چند محصول جلوگیری کنند.

مدیریت تخصیص و توزین مناسب اعتبارات، عمل به وعده‌ها و احساس تعهد داشتن و لزوم طراحی یک نرم‌افزار برای رصد میزان رضایت‌مندی ذی‌نفعان از فعالیت‌های بنیاد برکت از دیگر مواردی بود که رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بر آن تأکید کرد.

وی با اشاره به این موضوع که اساس فعالیت‌های بنیاد برکت بر پایه‌ی مشارکت است، خاطرنشان کرد: همان‌گونه که فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد با مشارکت خود مردم به انجام می‌رسد، اقدامات عمرانی و زیربنایی نیز باید طبق همین رویه به پیش برود.

مخبر بر تکمیل هر چه سریع‌تر پروژه‌های نیمه‌تمام تا پایان شش ماهه‌ی‌ِ نخست امسال تأکید کرد و ادامه داد: لازم است برای هر استان یک معین مشخص شود تا به شکل پیوسته، فعالیت‌های انجام شده در آن استان را رصد و پی‌گیری کند.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در ادامه تصریح کرد: تمام الگو‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت مورد تأیید است، اما تیم تحقیق و توسعه‌ی‌ِ فعال در این بنیاد باید به شکل مستمر زایش مدل‌های اقتصادی داشته باشد و شاهد یک تنوع مکانیسم‌های اشتغال‌زایی باشیم.

مخبر در پایان از خدمات متنوع بنیاد برکت که به نمایندگی از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مناطق محروم سراسر کشور انجام می‌دهد و تلاش و شفافیت مدیران این بنیاد تقدیر کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.