سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس شورای عالی استانها:

ظرفیت‌های قانونی مدیریت محلی باید احیا شود

الویری گفت:ظرفیت‌های قانونی مدیریت محلی باید احیا شود و از مشارکت شهروندان در مواجهه با چالش‌های اجتماعی کمک بگیریم.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی الویری رئیس شورای عالی استان‌ها در افتتاحیه نوزدهمین اجلاس شورای عالی استان‌ها که صبح امروز در ساختمان قدیم مجلس برگزار شد با بیان اینکه بررسی نظام‌های مختلف مدیریت شهری در دنیا نشان می دهد که نهاد‌های محلی قدرتمند یکی از اجزای ساختاری اداره امور یک کشور در دوره مدرن هستند، گفت: زمان آن رسیده که شورای عالی استان‌ها به عنوان بزرگ‌ترین نهاد شورایی در نظام سیاسی کشور با نگاهی کلان و با واکاوی ابعاد متنوع مدیریت محلی به جایگاه اصلی خود در نظام برنامه‌ریزی توسعه کشور دست یابد.

رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: شایسته است که مجازات زمینه سازی برای اهمیت یافتن نقش مدیریت محلی در اداره کشور باز‌آرایی نظام حکم روایی محلی در کشور را در قالب تفکیک وظایف و مسئولیت‌های عمومی به دو بخش ملی و محلی هدف اصلی قرار داد.

وی افزود: در این راستا هیچ تلاشی برای اعطای وظایف محلی به نهاد‌ها‌ی محلی نباید مورد بی توجهی قرار گیرد.

الویری با بیان اینکه جایگاه این نهاد ارزشمند و مردمی متاثر از عوامل مختلفی است که نظام حقوقی آن مهم‌ترین مولفه است گفت: با عنایت جایگاه قانونی شورای عالی استان‌ها در قانون کشور این نهاد می‌تواند در فرایند توسعه ملی نقش بی‌بدیلی را ایفا نماید و در امور مختلف به خصوص خدمات عمومی اقتصادی اجتماعی و گردشگری از طریق برنامه ریزی و نظارت تاثیر گذاری نماید.

رئیس شورای عالی استان‌ها خاطر نشان کرد: این مشکل منجر به اتلاف منابع موازی کاری، ورود چالش‌های جدی بین شورا‌های اسلامی و سایر دستگاه‌ها شده است.

وی با اشاره به اینکه تجربه نشان داده مدیریت محلی برای اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های خود به یک محیط تعاملی میان ارکان مدیریت محلی و سایر ارکان سیاسی کشور احتیاج دارد، اظهار کرد: در این صورت امکان توسعه و افزایش کیفیت زندگی آحاد افراد جامعه فراهم می‌شود.

رئیس شورای عالی استان‌ها با بیان این که شورای عالی استان‌ها در صدد است با ایجاد یک بستر تعاملی با دیگر کنشگران ارکان سیاسی کشور برای رسیدن توسعه پایدار تلاش نماید، گفت: نوع ارتباط شورای عالی استان‌ها با دیگر کنشگران در این محیط تعاملی از نظر سطح مقیاس عملکرد با یکدیگر تفاوت جدی دارد.

الویری با تاکید بر اینکه رویکرد تعاملی ما بر این اصل استوار است که یک تغییر پارادایم در حوزه برنامه ریزی داشته باشیم گفت: ظرفیت‌های قانونی مدیریت محلی را باید احیا کنیم و از مشارکت شهروندان در مواجهه با چالش‌های اجتماعی و محیطی از طریق مدیریت محلی کمک بگیریم.

وی با تاکید بر اینکه با تغییر پارادایم می‌توان شرایطی مثبت و سازنده برای خدمت مردم فراهم کرد گفت: فرصت هم‌گرایی لازم در بین دولت، شورای عالی استان‌ها و مجلس را باید در جهت تحول در فرآیند توسعه کشور مهم دانست، وی ابراز امیدواری کرد که همکاری بین دولت و مدیریت محلی کشور امکان تحقق توسعه پایدار را کشور را فراهم کند.

رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: نکته مهم این است که در اینجا مسئله قدرت مدیریت محلی و دولت نیست بلکه منافع مردم است که در درجه اول اهمیت قرار می‌گیرد.

الویری در پایان اظهار کرد: بی شک در سایه حفظ وحدت میان صاحبان دیدگاه‌ها و تفکرات است که مقاومت در مقابل تهدید‌های بین‌المللی امکان پذیر خواهد بود.
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.