ستاری با اشاره به اهمیت بازار دارویی کشور گفت: در حال حاضر توانستیم رتبه بسیار خوبی را در حوزه بیوتکنولوژی را در منطقه کسب کنیم.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد: باید توجه داشت که مهم این است پلت فرمی ایجاد کرده ایم تا جوانان نخبه و تحصیل کرده بتوانند فعالیت کنند و شرکت های داش بنیان و استارتاپ ها را در قالب این پلت فرم ها اداره کنند و بر اساس نیاز کشور و اولیت ها محصولات مورد نیاز را تولید و روانه بازار کنند.
ستاری با اشاره به ورود محصولات دانش بنیان پزشکی در سال ۹۸ به بازار بیان کرد: حدود ۳۰ محصول در حوزه داروهای انسانی، واکسنهای انسانی، واکسنهای دامی، پروبیوتیکهای غذایی و محصولات سلولهای بنیادی خروجیهای یک شتاب دهنده زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه پزشکی هستند و به تدریج این محصولات وارد بازار میشوند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره صادرات محصولات دارویی به دیگر کشورها گفت: به دلیل آنکه داروها باید استانداردهای خاص و دشوار خود را دریافت کنند به سختی صادر میشود اما با این وجود در حال حاضر خط صادراتی به کشورهای دیگر ایجاد شده است و در بستر این خط صادراتی بسیاری از داروهای دانش بنیان ایرانی توانستند وارد بازارهای جهانی شود.
وی ادامه داد: ایران در حوزه دانش بنیان و دارویی منطقه صاحب نام است و تا پایان امسال از تعدادی داروی هایتک رونمایی می شود.
ستاری درباره شتاب دهنده هایی که برای رشد شرکت های دانش بنیان و توسعه محصولات راه اندازی میشوند، بیان کرد: به دنبال ایجاد و راه اندازی شتابدهنده های تخصصی در حوزه دارویی هستیم و این شتاب دهنده ها وظیفه کمک به شرکتهای دانشبنیان دارویی را دارند.
انتهای پیام/