صاحب گل صالحی افزود: معرفی زنان در مدیریتهای مختلف نیکشهر نشان دهنده توجه به توانمندیهای مدیریتی بانوان است.
وی گفت: با توجه به اینکه شهرستان نیکشهر یکی از قطبهای مهم در بخش صنایع دستی و به ویژه سوزندوزی و حصیربافی است، حضور یک مدیر زن در رأس اداره عشایری شهرستان نقش مهمی در رسیدن به اهداف موردنظر و توانمندسازی و خودباوری جامعهی عشایری خواهد داشت.
وی ادامه داد: دراین تصمیم و انتخاب قطعاً برای ما شایسته سالاری مقدم بر جنسیت بوده است و امیدواریم این بانو در سمت رئیس اداره امور عشایری نیکشهر موفق عمل کند.
مدیر کل امور عشایری سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: این انتصاب برای اولین بار درحوزه عشایری سراسر کشور اتفاق افتاده است و باید گفت زنان دارای توانمندیهای خوبی درحوزه مدیریت اجرایی هستند.
حمید طوقی افزود: این باور فرهنگی بایستی در جامعه نهادینه شود که بانوان نیز در فعالیتهای اجرایی توانمند هستند و میتوانند تحول ایجاد کنند.
وی بیان کرد: باتوجه به نقش موثر زنان عشایری در اداره زندگی و فعالیتهای تولیدی دامداری و کشاورزی و صنایع دستی انتصاب یک زن به عنوان رئیس اداره امور عشایری شهرستان قطعاً مؤثر بوده و نقش مهمی در رونق تولید و دیگر فعالیتهای اجرایی وخدمات رسانی جامعه عشایری ایفا خواهد کرد.
سیما دهقان متولد ۱۳۶۰ و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی زراعت و اصلاح نباتات و مدرک کارشناسی ارشد زراعت و ۱۲ ساله سابقه خدمت در سمتهای مختلف اداره امور عشایری شهرستان نیکشهر است.
دراین جلسه از زحمات وتلاشهای محمود بلوچ در دوران ریاست اداره امور عشایری شهرستان تقدیر به عمل آمد.
نیکشهر از شمال به شهرستانهای ایرانشهر و دلگان، از شرق به شهرستانهای قصرقند و سرباز، از جنوب به شهرستانهای کنارک و چابهار، ازغرب به شهرستان فنوج و استان هرمزگان محدود است.
شهرستان نیکشهر با ۳۹۵ روستا، چهار بخش بنت، لاشار، آهوران و مرکزی براساس سرشماری نفوس و مسکن آبان سال ۱۳۹۵ تعداد ۱۴۱ هزار و ۸۹۴ نفر جمعیت با ۳۷ هزار و ۲۰۷ خانوار در فاصله ۵۱۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
انتهای پیام/ع