نکته قابل توجه این است که کشورمان از نظر میزان تولید، همردیف ایتالیای دهم قرار دارد، اما تداوم تولید در این محدوده، آن کشور را در جایگاه دهم نگه داشته است. با این حال ایران در رتبه بندی ماهانه ۲۰۱۸ توانسته بود در برخی از ماهها، رتبه دهم را از آن خود کند.
بیشتر بخوانید: نیاز بازار جهانی تولید محصولات خاص فولادی است/تولید صنایع فولادی ۲ برابر میشود
از سوی دیگر ایمیدرو با تولید ۱۶ میلیون و ۷۹۰ هزار تن فولاد در جایگاه نوزدهمین فولادساز برتر جهان ایستاد. پیش از این در سال ۲۰۱۷ میلادی ایمیدرو با تولید ۱۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تن در رتبه ۲۱ جهان قرار داشت.
طی مدت مذکور، چین با تولید ۹۲۸ میلیون و ۳۰۰ هزار تن در صدر کشورهای فولادساز جهان قرار گرفت. هند و ژاپن نیز با تولید ۱۰۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تن و ۱۰۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ترتیب در رتبههای دوم و سوم جای گرفتند.
آمریکا با تولید ۸۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن فولاد، کره جنوبی با تولید ۷۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن، روسیه با تولید ۷۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تن، آلمان با تولید ۴۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن، ترکیه با تولید ۳۷ میلیون و ۳۰۰ هزارتن و برزیل با تولید ۳۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تن در رتبههای چهارم تا نهم کشورهای فولادساز جهان در سال ۲۰۱۸ میلادی قرار گرفتند.
همچنین ایتالیا با تولید ۲۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن (مشابه تولید ایران) پیش از ایران در جایگاه دهم جهان ایستاد.
آرسلور میتال ArcelorMittal در سال گذشته میلادی با تولید ۹۶ میلیون و ۴۲۰ هزار تن فولاد همچنان پیشتاز تولید فولاد در جهان است و در صدر فولادسازان جهان قرار دارد.
گروه بائو چین China Baowu Group و شرکت فولاد نیپون Nippon Steel Corporation با تولید ۶۷ میلیون و ۴۳۰ هزار تن و ۴۹ میلیون و ۲۲۰ هزار تن فولاد به ترتیب رتبههای دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
انتهای پیام/