وی گفت: مسئولان به منظور شکوفایی اقتصاد مقاومتی و رونق تولید بایستی توجه ویژهای به تولید محصولات داخلی و صنایع دستی بومی منطقه و در بحث ایجاد کارگاههای تولیدی و صنایع دستی اهتمام ویژهای داشته باشند.
دادستان زرند تصریح کرد: معتقدیم حمایت سیستم قضائی از صنعت گردشگری موجب رونق این صنعت و در نهایت رونق چرخ اقتصاد در کشور میشود.
وی عنوان کرد: دادستانی به عنوان عضو اصلی کمیته گردشگری اقتصاد مقاومتی زرند، از فعالیتهایی که در جهت نشاط اجتماعی جوامع روستایی با همکاری ستاد برگزاری جشنوارههای زرند انجام میشود حمایت مینماید.
وی افزود: ایجاد نشاط و پویایی در جامعه در کاهش جرائم بسیار موثر است و مسئولان بایستی در زمینه شکوفایی استعدادها و توانمندی جوانان از تمام ظرفیتهای شهرستان استفاده کنند.
قویدل افزود:دادسرای عمومی وانقلاب شهرستان زرند در راستای ارتقای دانش حقوقی و قضایی ضابطین قضایی حوزه میراث فرهنگی، اقدام به برگزاری دورههای آموزشی در این رابطه نموده است.
وی گفت: مدعی العموم در جهت رفع موانع و چالشهای فراروی سرمایه گذاران بوم گردیها با اعتقاد به اینکه این اقدامات باعث مهاجرت معکوس به روستاها و نیز باعث رونق تولیدات صنایع دستی و روستایی خواهد شد، تلاش نموده است به نحوی که تاکنون بیش از ۱۰۰ بازدید از واحدهای بوم گردی انجام و پیشنهادات ارزشمندی به تمام مدیران بوم گردیهای روستایی داده اند.
دادستان زرند به دیگر اقدامات انجام شده دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان زرند در زمینه حمایت قضایی ازصنعت گردشگری اشاره کرد و گفت:تلاش در شکل گیری گروه گردشگری شهرهای کویری ایران موسوم به گروه گردشگری شهرهای کویری ایران، برگزاری نشستهای تخصصی در حوزههای گردشگری، مساعدت در شکل گیری گروه فعالان بوم گرد شهرستان و تلاش بی وقفه جهت ثبت ملی سوهان زرندی و حامی جدی اولین جشنواره سوهان ملی زرندی از اقداماتی بوده است که دادستانی در این رابطه حمایتهای لازم قانونی را بعمل آورده است.
انتهای پیام/س