رئیس دانشگاه فنی و حرفهای گفت: منابع محیط زیستی با تهدیدهای زیادی مواجه است به علاوه محدودیت منابع انرژی، ضرورت توجه به محیط زیست و مدیریت سبز را اجتناب ناپذیر کرده است.
به گزارش
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، عصر امروز بیستم خرداد ماه، با حضور مسئولین
صندوق رفاه دانشجویی در سازمان مرکزی از طرح آشپزخانههای تجمیعی با آمار پخت بیش از ۲۰۰۰ پرس در یک وعده با استفاده از سیستم بخار مرکزی رونمایی شد؛.
بنابراین گزارش ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفهای در این نشست با عنوان اینکه از بدو ورود به دانشگاه به دنبال زمینههای لازم برای حرکت به سمت دانشگاه سبز هستم و معتقدم نباید چشم خود را به روی حفظ و نگهداری محیط زیست بست بیان کرد: امروزه منابع محیط زیستی با تهدیدهای زیادی مواجه است به علاوه محدودیت منابع انرژی، آلودگیهای زیست محیطی و بهداشتی، ضرورت توجه به محیط زیست و مدیریت سبز را اجتناب ناپذیر کرده است چراکه جلوگیری از هدر رفت انرژی و حفظ محیط سبز جزء ویژگیهای اصلی توسعه پایدار در کشور است.
وی تصریح کرد: مدیریت سبز و حفظ محیط زیست یکی از اولویتهای قابل توجه دانشگاه است و در همین زمینه کمیتهای برای مدیریت سبز راه اندازی شده و در برنامه ریزی درسی فنی و حرفهای و مهارتی سعی شده بحث مدیریت سبز در سیلابسهای درسی گنجانده شود.
صالحی عمران ادامه داد: حرکت و موفقیت دانشگاه در حوزه مدیریت سبز مستلزم این است که مراکز سراسر کشور شجاعت ریسک و ورود به این عرصه تأثیر گذاررا داشته باشند و در نهایت برنامههای را که شروع کرده اند را با موفقیت به سرانجام برسانند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه در حال حاضر در پروژه مدیریت سبز دانشگاه همافزایی خوبی ما بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بالاخص صندوق رفاه دانشجویی و دانشگاه فنی و حرفهای وجود دارد عنوان کرد: از زحمات کارکنان معاونت دانشجویی تقدیر میکنم و معتقدم این حرکت کار بزرگی است و حفظ محیط زیست ضمن اثر بخشی ماندگار در کشور آثار اجتماعی و فرهنگی خوبی به همراه خواهد داشت.
رضایت دانشجویان نشانه هوشمندی مدیران انشگاه فنی و حرفهای است
جعفری معاون امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویی در این نشست فعالیتهای دانشگاه فنی و حرفهای طی یکسال اخیر در جهت خدمت رسانی به دانشجویان از قبیل جذب اعتبارات رفاهی دانشجویی، ساماندهی و ارتقای خوابگاهها و سلف سرویسهای دانشجویی را ارزشمند قلمداد کرد و گفت: بنده معتقدم توجه به رضایت دانشجویان نشان از هوشمندی مدیران و کارکنان دلسوز و پر کار دانشگاه فنی و حرفهای دارد.
وی ضمن حمایت کامل از طرح آشپزخانههای تجمیعی و سیستم بخار مرکزی با عنوان اینکه با توجه به مشکلات اقتصادی موجود اعتبارات صندوق نسبت به سالهای گذشته محدودتر شده است تصریح کرد: ریاست و بدنه مدیریتی صندوق رفاه دانشجویی تمام تلاش خود را در جهت تجهیز و بروز رسانی تجهیزات دانشگاه فنی و حرفهای به کار خواهند بست چراکه این مرکز علمی و مهارتی پتانسیل قابل توجهی در زمینه کارآفرینی و اشتغال فارغ التحصیلان دارد.
شایان ذکر است در ادامه جعفری مدیرکل خدمات رفاه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویی، دکتر رضا مهدی معاون فرهنگی و دانشجویی و سرور رباط جزی مدیرکل امور دانشجویان گزارشی از خدمت رسانی به دانشجویان طی یکسال گذشته را ارایه دادند.
انتهای پیام/