معاون پرستاری وزارت بهداشت افزود: تعداد ۱۱ هزار پایگاه سنجش فشار خون تاکنون در دانشگاهها ایجاد شده اند که از این تعداد، ۲۰۲۲ پایگاه سنجش فشار خون ثابت و سیار در دانشگاهها توسط پرستاران مدیریت میشود.
وی اظهار داشت: برای ۴ هزار دانشجوی گروه پرستاری و ۲۱ هزار نفر پرستار رمز عبور تعریف شده که بتوانند پس از سنجش فشار خون مراجعین، اطلاعات هموطنان را در سامانه وارد کنند. اگرچه به دلیل محدودیت سامانه در دانشگاه ها، امکان ایجاد رمز عبور برای همه پرستاران مهیا نشد، اما برنامهای منسجم و منظم توسط مدیران پرستاری با همکاری معاونین درمان تنظیم شده است که در هر پایگاه ۲ پرستار در شیفت صبح و عصر جهت سنجش فشار خون هموطنان حضور دارند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت ادامه داد: تعداد ۲۵۰ هزار شیفت ۶ ساعته برای پرستاران در دانشگاههای علوم پزشکی کشور برای حضور در پایگاهها جهت کنترل فشار خون هموطنان تنظیم شده است.
حضرتی در مورد عملکرد دانشگاهها گفت: در حال حاضر، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دانشگاههای پیشرو از لحاظ تعداد سنجش فشار خون افراد جامعه هستند.
وی در پایان ضمن تشکر از همه عزیزانی که در وزارت بهداشت و دانشگاهها برای اجرا شدن هر چه بهتر کمپین بسیج ملی فشار خون تلاش میکنند، گفت: حقیقتا پرستاران در کشور در راستای کمک به ارتقای سلامت جامعه در این کمپین تلاش زیادی انجام میدهند که امیدواریم بتوانیم به نحوی شایسته قدردان همه باشیم.
انتهای پیام/