متخصص رادیوتراپی انکولوژی، با اشاره به استفاده از تکنیکهای جدید برای درمان سرطانها در ایران همزمان با دنیا افزود: استفاده از این روشها برای درمان سرطان پروستات و مثانه، باعث شده تا عوارض جراحیهای سنگین کاهش پیدا کند.
صانعی ادامه داد: البته در تکنیکهای جدید ممکن است همزمان از هورمون تراپی و شیمی درمانی نیز استفاده شود.
وی تاکید کرد: استفاده از تکنیکهای جدید درمان سرطان باعث میشود بیش از ۸۰ تا ۹۰ درصد بیماران مبتلا به سرطان تحت کنترل قرار گیرند.
صانعی با اشاره به تحریمهای ظالمانه که منجر به بروز مشکلاتی در تامین تجهیزات پزشکی در کشور شده است، افزود: خوشبختانه با تلاش همکاران توانسته ایم دستگاههای مورد نیاز را وارد کشور کرده و امکان استفاده از روشهای مدرن و تکنیکهای جدید درمان سرطان در کشورمان را فراهم کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، اظهار داشت: استفاده از تکنیکهای جدید، باعث شده تا بیماران از رفتن به خارج از کشور بی نیاز شده و این درمانها را در ایران انجام دهند. همچنین توانسته ایم در جذب بیماران خارجی از کشورهای همسایه و منطقه نیز شرایط لازم را فراهم کنیم.
در ادامه این نشست خبری، حمیدرضا دهقان متخصص رادیوتراپی انکولوژی، یکی از مشکلات در مسیر درمان سرطانها را عدم تشخیص زودرس بیماری عنوان کرد و افزود: البته ما این ادعا را داریم که در زمینه درمان سرطان با رادیوتراپی، همگام با دنیا گام برداریم.
وی با عنوان این مطلب که در استفاده از تکنیکهای جدید درمان سرطانها از دنیا عقب نیستیم، گفت: استفاده از رادیوتراپی در کشور ما در حد کشورهای پیشرفته جهان است. به طوری که تعداد قابل توجهی از بیماران کشورهای همسایه و منطقه برای درمان سرطان با روشهای نوین رادیوتراپی، به ایران میآیند.
در ادامه این نشست خبری، سید هادی مولانا رادیوتراپیست، با اشاره به استفاده از تکنیکهای مدرن درمان سرطان در ایران، تاکید کرد: این موضوع علاوه بر اینکه از خروج بیماران به خارج از کشور جلوگیری کرده است، باعث ارز آوری نیز شده است.
وی با اشاره به هزینه ۳۰ تا ۴۰ هزار دلاری درمان سرطان با استفاده از تکنیکهای مدرن در اروپا و آمریکا، گفت: ما توانسته ایم با یک سوم این هزینه در ایران، بیماران خارجی را برای درمان در کشورمان جذب کنیم.
مولانا، هزینه این روشهای درمانی در ایران را به طور میانگین بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و افزود: متاسفانه بیمهها در کشور درمانهای جدید را خیلی حمایت نمیکنند.
انتهای پیام/