وی ادامه داد: این موضوع به صورت اجباری در صنعت غذایی پیگیری شده و بر روی تمامی محصولات غذایی بسته بندی شده، این نشانگر الصاق میشود. سایر کشورها که این اقدام را انجام داده اند، پوشش کاملی نداشته و این امر به صورت کامل محقق نشده است.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت بیان کرد: در این نشانگرهای رنگی تغذیه ای، میزان مصرفی چهار ماده نمک، چربی، چربی ترانس و قندهای ساده در تمامی محصولات وارداتی و تولید داخل مشاهده میشود اما در کشور ما تنها پنج درصد افراد جامعه از این موضوع مطلع بوده و خرید محصولات غذایی را با توجه به نشانگرهای رنگی الصاق شده بر روی بسته بندی محصولات غذایی، انجام میدهند. در این زمینه فرهنگ سازی نشده و اطلاع رسانی کافی نیز صورت نگرفته است و هنوز این برچسبهای رنگی، بر خرید مردم نفوذ کافی نداشته است.
جهانپور در پایان تصریح کرد: در این نشانگرها، به صورت دقیق، نشان داده شده است که در یک واحد مصرفی از محصول، چه میزان، قند، نمک، چربی و چربی ترانس، استفاده شده است. در این نشانگر، از سه رنگ زرد و سبز و قرمز استفاده شده است. رنگ قرمز نشان دهنده بالا بودن میزان دریافتی از هر کدام از چهار مواد ذکر شده بوده و رنگ زرد حد متوسط و رنگ سبز، حد ضعیف را نشان میدهد.
انتهای پیام/