وی افزود: با توجه به احتمال افزایش مصرف پیش بینی میشود که قیمت هر کیلو مرغ به نرخ ۱۲ هزار و ۵۰۰ تا ۱۳ هزار تومان در روزهای آتی برسد.
حجت با اشاره به اینکه مرغداران با مشکلات متعددی دست به گریبان هستند، بیان کرد: رسوب سرمایه نزد واردکنندگان از جمله مشکلات اصلی پیش روی مرغداران به شمار میرود، چراکه با وجود پرداخت بهای نهادههای دامی ۲ ماه قبل از تحویل کالا، واردکنندگان به بهانههای مختلف از ارسال بار امتناع میکنند.
بیشتربخوانید: ثبات نرخ مرغ در بازار/ قیمت مرغ ۲۰ خرداد تعیین تکلیف میشود
عضو هیأت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: با توجه به تاخیر در ارسال نهادههای دامی با نرخ مصوب، مرغداران برای تامین نیاز خود چارهای جز خرید نهاده با نرخ آزاد ندارند که این امر بر افزایش هزینههای تولید دامن میزند.
وی افزایش کرایه حمل و نقل نهادههای دامی را یکی دیگر از مشکلات پیش روی مرغداران برشمرد و گفت: در گذشته متوسط نرخ هر کیلو نهاده دامی ۱۵۰ تومان بود که هم اکنون کامیون داران برای حمل هر کیلو نهاده رقمی معادل ۱۸۰ تا ۳۰۰ تومان را از تولیدکنندگان مطالبه میکنند که به سبب عدم احتساب آن در قیمت تمام شده و افزایش هزینههای تولید، مرغداران دیگر قادر به ادامه تولید نخواهند بود به همین خاطر از دستگاههای نظارتی تقاضا داریم این موضوع را پیگیری کنند.
به گفته این مقام مسئول، تاخیر در ارسال نهاده دامی با نرخ مصوب و وفور ذرت و کنجاله سویا با نرخ آزاد در بازار این هشدار را به تولیدکننده میدهد که نهاده با نرخ آزاد به هر مقداری که بخواهیم در بازار موجود است.
حجت با اشاره به اینکه بازار نهادههای دامی همچنان ۲ نرخی است، گفت: باوجود آنکه نرخ مصوب هر کیلو ذرت یک هزار و ۳۵۰ و کنجاله سویا ۲ هزار و ۴۰۰ تومان است، اما مرغداران هر کیلو ذرت را با قیمت یک هزار و ۷۰۰ و کنجاله سویا را ۳ هزار و ۴۰۰ تومان خریداری میکنند که این فاصله قیمت بر افزایش هزینههای تولید دامن میزند.
عضو هیأت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در پایان نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۹ هزار و ۵۰۰ و مرغ آماده به طبخ ۱۴ هزار تومان اعلام کرد و افزود: فروش با نرخهای کنونی بیانگر زیان یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار تومانی مرغداران است.
انتهای پیام/