نماینده پارس آباد گفت: بخش کشاورزی رها شده است، هیچ صاحبی ندارد و کشاورزان سیرکار مغان تمام زندگی خود را باختهاند.
وی ادامه داد: هدف استکبار جهانی از اعمال این تحریمها به زعم خود تضعیف عوامل چهارگانه اقتدار ملی همانا انسجام ملی، قدرت منطقهای، قدرت انرژی و قدرت دفاعی است، لذا در درجه اول توجه خود و همکارانم را و در درجه بعد توجه دولت را به مسئولیت تاریخی دولت و مجلس در این سال سرنوشت ساز جلب کرده و با گریزی استعدادها، ظرفیتها، مشکلات و نیازمندیهای حوزه انتخابی ام را مطرح میکنم.
پورحسین شقلان بیان کرد: دولت و مقامات دولتی باید قبول کنند که صرفا با اینستکس و چشم داشتن به دست اروپاییها نمیتوان به جنگ ظالمانه رفت و ما مطلقا به این امر نیازی نداریم بلکه با یک مدیریت کارآمد، اثربخش و استفاده از حداکثر ظرفیت و توان تولید و کاهش مشکلات مردم است که میتوان از روابط خارجی برای کاستن اثرات سوء تحریمها استفاده کرد.
نماینده پارس آباد اظهار کرد: با وجود وزارت عریض و طویلی به نام جهاد کشاورزی، اما هیچ کسی سکاندار هدایت بخش کشاورزی و کشاورزان مظلوم ایران نیست، به طوری که امروز وزارتخانه نتوانسته سیاستهای کشاورزی قابل دفاعی از خود ارائه کند و تاکنون نیز این وزارتخانه قادر نبوده به تفکیک میزان نیاز بازارهای داخلی به محصولات کشاورزی و صادرات مازاد بر هدف به بازارهای بین المللی را به کشاورزان تبیین و مدیریت کند.
وی ادامه داد: من تعجب میکنم از اینکه میبینم گاها تمام مزارع زیر کشت ایران به یک محصول مانند سیر، پیاز، گوجه فرنگی و یا هندوانه اختصاص یافته و هیچ فردی از این وزارتخانه نیست که جلوی این امر را گرفته و یا بر اساس یک تحلیل علمی از آن دفاع کند.
پورحسین شقلان افزود: بخش کشاورزی در ایران یله و رها شده است و هیچ صاحبی ندارد، به همین سبب است که کشاورزان سیرکار مغان تمام زندگی خود را باخته و به مرحله هلاکت افتادهاند، چرا که هزار تومان برای یک کیلو سیر حتی جوابگوی پول بذر، کود و سم آن هم نمیشود چه برسد به اجاره زمین، شخم و هزینه کارگر؛ به همین منوال فقدان مدیریت و برنامه ریزی در سایر حوزهها نیز اثرات تحریمها را چندین برابر کرده است.
نماینده پارس آباد اظهار کرد: این تریبون، همکاران و مردم شریف حوزه انتخابیهام شاهد و ناظر هستند که چندین بار از همین جا خطاب به مقامات و وزارت راه و شهرسازی اعلام شده است که شهرستان پارس آباد دومین شهرستان جمعیتی استان اردبیل با جادههای عصر حجری و با دارا بودن بالاترین آمار تصادفات جادهای بوده و بیشترین تلفات و مرگ و میر جادهای را متحمل شده و خسارت بسیاری نیز به خود میبیند.
وی افزود: حال سوال ما و مردم این است که شهرستانی که با مرکز استان حتی یک کیلومتر جاده صخرهای ندارد، کل مسیر از بافت خاک نرم و زمین هموار تشکیل شدهاست و با سادهترین ادوات و بیل مکانیکی، لودر و بولدوزر قابل تعویض و مسیر سازی است مگر چه میزان هزینه خواهد داشت که باید متحمل این همه تصادفات و مرگ و میر شده باشد.
نماینده پارس آباد بیان کرد: ظاهرا برای برخی مدیران اجرایی و مقامات کشور شرایط غیرتحریمی با شرایط تحریمی هیچ تفاوتی نداشته و باالعکس است، زیرا از الزامات شرایط تحریمی بالا بردن حجم تلاش و کوشش به میزان حداقل دو برابر یا چند برابر و کاستن از زمان اجرای پروژههاست.
انتهای پیام/