بیشتر بخوانید: ناسا به دنبال ایجاد مسیر اختصاصی برای سفر به ماه
یکی از مدیران ارشد ناسا در این رابطه گفت: «تا سال ۲۰۲۰ میلادی دربهای ایستگاه بین المللی فضایی در مدار زمین بر روی ماجراجویان و علاقهمندان باز خواهد شد و مطمئنا هزینه این سفر به یادمانی عددی همانند ۵۹ میلیون دلار نخواهد بود.» فضانوردان آماتور و افرادی که علاقه به سفر به ایستگاه بین المللی فضایی دارند ابتدا باید به خاک آمریکا رفته و پس از طی مراحل آزمایشی و آمزشی در مراکز مخصوص به ایستگاه بین المللی فضایی اعزام شوند.
ناسا اعزام افراد موفق شده در آزمایشات را در بازههای زمانی ۳۰ روزه انجام میدهد و هزینه چنین سفری را نیز به ازای هرشب ۳۵۰۰۰ دلار اعلام کرده است. چنین رقمی خود به خوبی نشان میدهد تنه آمادگی بدنی و ذهنی برای این سفر هیجان انگیز کافی نیست و داوطلبان باید از وضع مالی بسیار خوبی نیز برخوردار باشند.
گردشگران میتوانند در طول مدت اقامت خود در ایستگاه بین المللی فضایی علاوه بر کسب اطلاعات تکمیلی از فضا و اهداف ایستگاه بین المللی فضایی با استفاده از دوربینهای شخصی و تجهیزان موجود در سفینه فضا پیما تصاویر بسیار زیبا را به ثبت برسانند. سفر به ایستگاه بین المللی فضایی علاوه بر کاهش فشار مالی بر سازمان فضایی آمریکا و کمک به تامین هزینههای اعزام دانشمندان این سازمان به فضا، فرصتی طلایی برای به واقعیت تبدیل شدن بزرگترین رویای بسیاری از انسانها است.
انتهای پیام/