نان: در هر برش نان٬ ممکن است که تا ۲۳۰ میلیگرم سدیم وجود داشته باشد که ۱۵ درصد از ۱۵۰۰ میلی گرم مجاز روزانه سدیم رو شامل میشود و این موضوع برای افرادی که به پرفشاری خون مبتلا هستند٬ خبر خوبی نیست. حال در نظر بگیرید که روزانه چه مقدار برش نان مصرف میکنید و با هر بار مصرف٬ چه میزان سدیم رو وارد جریان خون خود مینمایید.
پیتزا: هر تکه پیتزا حاوی ۷۰۰ میلی گرم سیدم است. از خمیر پیتزا گرفته تا پنیر و پپرونی و حتی تزئینات روی پیتزا٬ همگی سرشار از سدیم هستند. سعی کنید که از پیتزایی که پنیر کمتر و سبزیجات بیشتری در تهیه آن به کار رفته است٬ استفاده کنید. همچنین٬ پیتزا رو به صورت خانگی تهیه کنید.
سوپ: هر فنجان سوپ٬ ممکن است که تا ۱۰۰۰ میلی گرم٬ سدیم داشته باشد. تا جای امکان بهتر است که از سوپ خانگی به جای سوپ رستورانی٬ استفاده کنیم.
سس سالاد: یکی از مخفیترین منابع سدیم است. بهتر است که به جای سس٬ از روغن زیتون و سرکه برای طعم دهی به سالاد استفاده کنیم. همچنین٬ میتوانیم از خردل٬ سیر و نیز سبزیجات معطر کمک بگیریم.
غذاهای رستورانی: افزایش نمک به غذاهای رستورانی برای افزایش طعم دهی به آنها بسیار رایج است؛ بنابراین باید تا حد امکان از غذای خانگی استفاده کرد و اگر هم مجبور به مصرف غذای رستورانی شدید٬ سعی کنید که از ریختن سس بر روی سالاد و افزودن نمک به غذا٬ خودداری کنید.
غلات صبحانه: برخی از انواع غلات صبحانه که بیشتر ما آنها را با نام کورن فلکس میشناسیم، حاوی سدیم هستند. اگر برچسب این محصولات را به دقت بخوانید، متوجه میشوید در هریک فنجان از بعضی از آنها حدود ۲۵۰ میلی گرم سدیم وجود دارد، بنابراین موقع خرید غلات صبحانه، حواستان را جمع کنید و انواع بدون سدیم آنها را از قفسه بردارید.
منبع: آوای سلامت
انتهای پیام/