در این مطالعه که نتایج آن در مجله تحقیقات خواب منتشر شده، آمده است: مدت زمان خوابیدن با بهبود میزان حساسیت به انسولین و کاهش اشتها و میل به خوردن شیرینی و شوری مرتبط است.
به گفته متخصصان، کیفیت پایین خواب فاکتور خطرزای حائز اهمیتی در بروز بیماریهای قلبی و متابولیک است.
به گزارش اندی تیوی، نتایج این بررسی بر اساس مطالعه انجام شده روی اطلاعات ۱۳۸ نفر که در شرایط سلامت کامل بودند یا با وجود سلامت کامل از خواب کافی برخوردار نبودند یا دچار اضافه وزن بوده و خواب کافی نداشتند، بدست آمده است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/