به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کنکور یکی از مهمترین آزمونهای زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب میآید.
در واقع کنکور را میتوان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم میزند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.
روش درست مطالعه برای کنکور، برنامهریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که داوطلبان باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوریها را تار و مار میکند
برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساختهاید و میتوان با آرامش کامل و برنامهریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوریها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجهای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.
پویا علاالدینی شورمستی روانشناس و مشاور تحصیلی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اخبار و حواشی سال کنکور، اظهار کرد: پرداختن به حواشی و اخبار کنکور یکی از مشکلاتی است که بسیاری از دانش آموزان درگیر آن هستند؛ این در حالی است که بسیاری از این اخبار کذب هستند که توسط دانش آموزان یا کسانی که اطلاعات زیادی در این حوزه ندارند، منتشر میشود؛ دانش آموزان باید به این اخبار بیتوجه باشند و بدانند بسیاری از این خبرها توسط مراجع غیر رسمی منتشر میشود.
وی ادامه داد: تنها مرجع رسمی خبر در مورد ثبت نامها و تبصرههای قانونی آزمون، سایت سازمان سنجش است و میتوان به اخبار آن استناد کرد، به این ترتیب از گوش دادن به اخباری که در فضای مجازی شایع میشود، باید خودداری کرد چرا که باعث بروز استرس و اضطراب میشود.
این روانشناس و مشاور تحصیلی ادامه داد: بحث خلاصه نویسی در این ایام برای کنکوریها بسیار حائز اهمیت است؛ خلاصه نویسی برای تمام درسها لازم است اما برای درسهای تشریحی باید در حد یادداشت نکته و مطالب کوتاه باشد چرا که اگر خلاصهنویسی طولانی باشد باعث خستگی و اتلاف وقت میشود.
علاالدینی شورمستی بیان کرد: خلاصه نویسی برای درسهای فرمولی و حل کردنی نقش کلیدیتری ایفا میکند، چرا که در آن درسها با فرمولها و روابط سر و کار داریم که گاها امکان دارد آنها را با یکدیگر اشتباه بگیریم یا درکشان نکنیم پس نکته نویسی برای ما بسیار مفید است.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ نکاتی ریز اما مهم که خانواده کنکوریها باید رعایت کنند
وی افزود: برای خلاصه نویسی باید فنونی را بلد باشیم و بیاموزیم، به طور مثال اگر همانند جمله دروس را به برگه دیگری منتقل کنیم به این کار خلاصه نویسی نمیگویند، دانش آموز باید مطلب مطالعه شده را استنباط و آن را یادداشت کند، فرد باید بتواند به طور کامل و کلیدی از مطلب خلاصه بنویسد.
این روانشناس و مشاور تحصیلی تشریح کرد: خلاصه نویسی در طول تحصیل برای کنکور کاربرد دارد، خلاصه نویسی در درس شیمی و ریاضی بسیار مهم است چرا که این نوع درسها فرمولهای زیادی دارند.
انتهای پیام/