اوایل امسال، JPL آزمایشهای روی این هلیکوپتر را در محیطی شبیه اتمسفر مریخ طراحی کرده است که هلیکوپتر را در شرایطی مانند دمای منفی 130 درجه فارنهایت قرار دهد و متخصصان بتوانند آنها را در محیط وکیوم که هوایی شبیه هوای مریخ دارد، به پرواز درآورند. همچنین یک متحرک موتوردار به آن بسته شده بود تا گرانش مریخ شبیه سازی شود. برخی از این تستها برای این انجام شدهاند تا از دوام هلیکوپتر مریخ در راهاندازی موشک اطمینان حاصل شود.
هلیکوپتر مریخ در حال حاضر در مقر JPL قرار دارد؛ جایی که پنلهای خورشیدی روی آن نصب شده است. ناسا در رابطه با این هلیکوپتر اظهار داشته است که این سازمان هیچگونه تجهیزات علمی به جز دوربین روی آن سوار نکرده است اما خود هلیکوپتر به عنوان یک پیشرو در زمینه علم فضانوردی به حساب خواهد آمد چرا که کنترل یک پهپاد از راه دور در مریخ یک کار بسیار بزرگ است.
بیشتر بخوانید: مشاهده تصاویر زنده و متحرک با اپلیکیشن واقعیت افزوده گوگل +تصویر
مأموریت Mars 2020 قرار است در جولای سال ۲۰۲۰ راهاندازی شود و کاوشگر فرستاده شده روز هجدهم فوریه ۲۰۲۱ به مریخ خواهد رسید. مقصد اصلی این کاوشگر در این مأموریت دهانه کوه جزرو است؛ جایی که انتظار میرود ناسا نشانههایی از زندگی را در آن پیدا کند.
انتهای پیام/