وی با اشاره به آبگیری بند ذخیره آب خورشیدکش (چَمقِره) واقع در انارستان زیرتنگ سیاب افزود: این بند با ظرفیت بیش از ۱۲ هزار مترمکعب آب و حجم خروجی ۱۰۰ لیتر در ثانیه در پی وقوع سیلاب دچار خسارت شده بود.
مدیر جهاد کشاورزی کوهدشت با تأکید بر اینکه با تلاش شبانهروزی «پویش بزرگ نجات انارستان سیاب» رسوبات باغات انار تخلیه شد عنوان کرد: همچنین ترمیم و بازسازی کانالهای آببر با همت گروههای جهادی، باغداران و نیروهای جهاد کشاورزی این شهرستان با استفاده از ماشینآلات سنگین شامل بیل مکانیکی، کمپرسی و جرثقیل بهصورت اورژانسی انجام شده است.
وی با بیان اینکه همزمان با عید سعید فطر آبیاری بیش از ۳۰۰ هکتار از باغات زیرتنگ سیاب که دچار بیآبی مطلق شده بودند آغاز شد و در اختیار بهرهبرداران قرار گرفت، بیان کرد: بازسازی و جابهجایی بند چمقره با توجه به خسارت زیاد آن به یک میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و در صورت تخصیص و تأمین اعتبار عملیات اجرایی این بند شروع میشود.
انارستان زیرتنگ سیاب که بزرگترین انارستان متمرکز کشور است در ۵۳ کیلومتری کوهدشت قرار دارد و سالانه حدود ۳۷ هزار تن انار ارگانیک در این منطقه به سراسر کشور و یا کشورهای خارجی صادر میشود.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/ب