غلامرضا پناه افزود: منطقه آزاد چابهار یکی از ۵ کریدور شناخته شده جهانی است و جزو ۳ کریدور استراتژیک جهانی محسوب می شود.
وی ادامه داد: این منطقه دارای یک ظرفیت ترانزیتی کلیدی است و هر کشوری که بخواهد از این ظرفیت در جهت توسعه چابهار و برای خود استفاده کند ما زمینه و بستر آن را فراهم میکنیم.
پناه افزود: چابهار به عنوان شاهراهی حیاتی و استراتژیک و به عنوان جایگاهی که میتواند کشورهایی که با آبهای آزاد ارتباط ندارند را مرتبط کند از پتانسیل قوی در اقتصاد ایران برخوردار است.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد چابهار با تاکید بر اینکه بهرهبرداری از چابهار و سرمایه گذاری در آن به هیچ عنوان در انحصار یک کشور نیست، گفت: ما همانطور که با هندیها قرارداد همکاری داریم با چینیها نیز تفاهم نامهای در زمینه ایجاد یک پارک پتروشیمی بزرگ در حوزههای مختلف داریم و مُصر هستیم تا این تفاهم نامه اجرایی و نهایی شود.
وی خاطرنشان کرد: ما این آمادگی را داریم تا از ظرفیتها و پتانسیلهای هر کشوری مانند هند، چین و یا حتی ژاپن در جهت بهره وری و توسعه استفاده و نقش خود را در تعاملات با کشورها ایفا کنیم.
پناه گفت: امروز چابهار در تبادلات تجاری روسیه و کشورهای جیسیسی (شورای همکاری خلیج فارس) و حاشیه اقیانوس هند و حتی اروپای غربی نقش ایفا کند و لازمه اینها آماده شدن زیر ساختها برای فعالیتهای بیشتر است.
انتهای پیام/ع