وی بیان کرد: سمی که هم اکنون در مبارزه با ملخهای صحرایی استفاده میشود سم دسیس Decis نام دارد که دوره ماندگاری آن در خاک حدود ۲۰ تا ۲۲ روز و سمهای کم پایدار در طبیعت است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: این سم با اثر بروی سیستم عصبی حشره آن را از پا در میآورد و این مصمومیت وارد چرخه خوراکی آن نمیشود.
قلی نژاد گفت: هم اکنون در حال پایش طبیعت سراسر استان بوشهر هستیم و تا کنون مصمویت دیگر جانداری گزارش نشده است.
وی بیان کرد: با توسعهی شتابان صنایع در استان بوشهر به دلیل بی توجهی به محیط زیست شاهد آلودگیهای فروانی در جنوب استان هستیم که شامل آلودگی هوا، ورود فاضلاب به دریا و عدم مدیریت پسماند میشود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه مبارزه با این آلودگی ها، افزود: در سفر اسفند پارسال رئیس جمهور به استان بوشهر کارگروه ملی کاهش آلایندگیهای شهرستانهای جنوب استان مصوب شده است که هدف از تشکیل آن راهکارهای اجرایی کاهش آلایندگیها در این شهرستان هاست.
قلی نژاد با بیان اینکه سازمان حفاظت از محیط زیست به تنهایی نمیتواند کاهش آلایندهها را مدیریت کند گفت: این نهاد یک نهاد حاکمیتی و نظارتی است و دیگر نهادهای اجرایی همچون وزرات نیرو که در کنترل کمی و کیفی آبها نقش دارد و سازمان صنعت معدن تجارت که میتواند در کنترل آلایندههای تولیدی صنعت نقش داشته باشد.
وی بیان کرد: یکی از راه حلهای تحقق توسعهی پایدار در استان توجه همزمان به صنعت و حفاظت از محیط زیست است که تصمیم سازان باید به به کاهش آلایندگیها نیز توجه کنند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر روند تصمیم گیری مدیران استان در توجه به محیط زیست را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در تصمیم گیریهای کنونی مدیران استان به حفاظت از محیط زیست نیز توجه میکنند.
انتهای پیام/م