سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یاسوج در صدر تولید زباله/طلای کثیف در استان به حال خود رها شده است

مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه زباله به عنوان طلای کثیف مطرح است، گفت: تفکیک از مبدأ در استان تقریباً وجود ندارد و این مسئله مدیریت پسماند را سخت می‌کند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج  محسن جعفری نژاد بسطامی مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد پیش از ظهر در نشست با خبرنگاران، گفت: سرانه تولید پسماند در استان بیش از یک کیلوگرم است و این میزان از میانگین کشوری بالاتر است.

جعفری نژاد بسطامی با اشاره به اینکه میزان تولید پسماند در مرکز استان از سایر مناطق استان بیشتر است، گفت: کاهش تولید پسماند با محوریت درگیر سازی مردم در توسعه این نگاه و تفکیک از مبدأ با حرکت کارشناسی شده و رشد زیرساختی برنامه محور با فعالیت دستگاه‌های متولی ضروری است.

وی با بیان اینکه زباله به عنوان طلای کثیف مطرح است، افزود: تفکیک از مبدأ در استان تقریباً وجود ندارد و این مسئله مدیریت پسماند را سخت می‌کند.

جعفری نژاد بسطامی گفت: گام‌هایی در استان نیز برداشته شده، اما در آغاز راه قرار داریم.

وی با اشاره به پسماند‌های ویژه،گفت: سه نقطه برای ایجاد سایت در استان نیز پیش بینی شده و در شهرستان گچساران مکان مورد تأیید برای پسماند ویژه معرفی خواهد شد و باید از ظرفیت اقتصادی پسماند ویژه در استان استفاده شود.

مدیرکل محیط زیست استان با ابراز نگرانی از وضعیت پسماند‌های روستایی، گفت: متأسفانه هنوز اقدام خاصی در این بخش انجام نگرفته و پخش آلودگی و آسیب به اکوتوریسم از آسیب‌های این موضوع است.

جعفری نژاد بسطامی با اشاره به برنامه‌های هفته محیط زیست سال جاری، افزود: برای سال جاری، شعار روز جهانی محیط زیست با عنوان کاهش آلاینده‌ها و پسماند، آسمان آبی و سبز معرفی شده است.

جعفری نژاد بسطامی گفت: مدیریت پسماند و هوای پسماند با محوریت پوشش شهر‌های مختلف نیز در دستور کار محیط زیست کشور قرار گرفته است.

مدیرکل محیط زیست استان با تاکید بر همکاری بخش‌های مختلف، از پاکسازی مناطق مختلف در هفته محیط زیست خبر داد.

جعفری نژاد بسطامی گفت: توسعه تعاملات با بخش دانشگاهی با نگاه علمی، طرح مطالب در خطبه‌های نماز جمعه و بازدید از مراکز معاینه فنی و رایزنی برای اعمال تخفیفات معاینه فنی و بازدید از صنایع بالقوه آلاینده هوا در استان برای هفته محیط زیست برنامه ریزی شده است.

وی گفت: نگاه ما تعامل و همکاری با دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف با مردم محور سازی حفظ محیط زیست است.

جعفری نژاد بسطامی با تاکید بر اخلاق محیط زیستی، خواستار آگاه سازی، رعایت قوانین و مردم محور سازی حفظ محیط زیست شد.

جعفری نژاد بسطامی با اشاره به موضوع ریزگردها، گفت: در حال حاضر صنعت آلاینده با مقیاس بزرگ در استان نداریم، اما دغدغه مدیریت هوا باید در حوزه توسعه صنعتی استان دیده شود و از ظرفیت‌های تکنولوژی برای مدیریت و کنترل آلایندگی‌ها استفاده کرد.

جعفری نژاد بسطامی بحث ترافیک و تجمع خودرو را از دیگر عوامل نگرانی‌های محیط زیستی دانست و گفت: باید مدیریت اصولی در این بخش اعمال شود.

جعفری نژاد بسطامی بر تکمیل ظرفیت دستگاه‌های سنج هوا در استان تاکید کرد و بیان داشت: در حال حاضر دو ایستگاه سنج هوا در استان فعال است.

مدیرکل محیط زیست استان با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی آتش سوزی مناطق حفاظت شده استان در طی سال ۹۷ نسبت به آتش سوزی ۴۰۰ هکتاری سال ۹۶، گفت: طبیعت متعلق به همه مردم است و باید حفظ و نگه داری از طبیعت با نگاه به عنوان یک دیده بان طبیعت توسط هر فرد را داشته باشیم.

وی مدیریت توسعه را یک مسئله مهم دانست و گفت: رشد اقتصادی و توسعه نباید ناپایداری در توسعه را رقم بزند و پیش بینی مبانی محیط زیستی در اجرای طرح‌ها ضروری است.

انتهای پیام/ط

تولید بیش از حد زباله در یاسوج

برچسب ها: پسماند ، محیط زیست
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۴۸ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
کسانی که در خانه به پرورش گل و میوه مشعول هستند .بهترین کود طبیعی .خشک کردن زباله میوه و سبزیجات. برای تعذیه و پرورش میوه و سبزیحات است