سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ماه رمضان و سبک زندگی در کشور‌های اسلامی

مراکز خرید و مغازه‌ها و حتی سوپرمارکت‌ها در کشور‌هایی مثل عربستان و امارات تا دیروقت باز هستند و معمولا مردم بعد از زمان افطار به این مراکز می‌آیند و خرید و فروش در این ساعات افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رمضان تنها اتفاقی دینی و فرهنگی نیست، این ماه اقتصاد و سیاست را در کشور‌های مسلمان بشدت تحت‌تاثیر قرار می‌دهد.

خرید در ماه رمضان چگونه است؟
مراکز خرید و مغازه‌ها و حتی سوپرمارکت‌ها در کشور‌هایی مثل عربستان و امارات تا دیروقت باز هستند و معمولا مردم بعد از زمان افطار به این مراکز می‌آیند و خرید و فروش در این ساعات افزایش پیدا می‌کند. اکثریت مغازه‌ها و رستوران‌ها در طول روز بسته هستند و هنگام افطار باز می‌شوند.

کاهش ساعات کاری

در برخی از کشور‌ها ساعات کاری کارمندان تا ۲ ساعت کاهش پیدا می‌کند. به‌عنوان مثال در دوبی نه‌ تنها محل کار‌ها بلکه مدارس نیز ۲ ساعت زودتر از معمول تعطیل می‌شوند. در برخی دیگر از کشور‌های مسلمان مثل ترکیه نیز تغییری در ساعت کاری آن‌ها ایجاد نمی‌شود.


بیشتر بخوانید: زیباترین سنت‌های ماه رمضان در سراسر دنیا


افزایش تقاضا برای کالا‌ها

در ماه رمضان تعداد مصرف‌کنندگان محصولات خوراکی و به تبع تقاضا برای آن‌ها افزایش پیدا می‌کند. روزه بودن در طول روز نه‌تن‌ها مصرف کالا‌ها را کاهش نمی‌دهد، بلکه در برخی از کشور‌ها باعث افزایش آن‌ها نیز می‌شود.

دلیل این امر می‌تواند این باشد که مسلمانان برای روزه‌بودن در طول روز نیازمند دریافت انرژی کافی در هنگام سحری هستند.

این افزایش تقاضا در مصرف‌کنندگان تنها موجب افزایش فروش کالا‌ها نمی‌شود، بلکه باعث بالا رفتن قیمت‌ها نیز می‌شود. این افزایش فروش و قیمت‌ها در برخی از کشور‌ها رشد اقتصادی را نیز در پی دارد.

منبع: روزنامه شهروند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.