سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نایب رئیس اول اتحادیه املاک استان تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

سرمایه‌گذاران مسکن استیجاری را جایگزین مال‌سازی کنند

عقبائی گفت: بهتر است سرمایه‌گذاران به جای مال‌سازی، ساخت واحد‌های مسکونی استیجاری را در دستور کار خود قرار دهند.

حسام عقبایی، نایب رئیس اول اتحادیه املاک  استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،   با بیان اینکه سالانه باید یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور ساخته شود، گفت: هم اکنون این میزان در کشور زیر ۳۰۰ هزار واحد است.

وی ادامه داد: تنها راهکار ساماندهی بازار مسکن به ویژه اجاره، ایجاد توازن بین عرضه و تقاضای مسکن است و با اقداماتی از جمله اخذ مالیات و یا اقدامات پلیسی نمی‌توان مانع افزایش قیمت مسکن شد.

عقبایی با اشاره به اینکه بانک‌ها سردسته سوداگران و دلالان بازار مسکن هستند، افزود: تا زمانی که بانک‌ها در حوزه مسکن ورود داشته باشند و آن‌ها را از این بازار خارج نکنیم؛ نمی‌توانیم شاهد بهبود شرایط این بازار باشیم.

نایب رئیس اول اتحادیه املاک استان تهران با بیان اینکه تنها درمان بازار اجاره مسکن ساخت مسکن استیجاری است،گفت: دولت باید با در اختیار قرار دادن اراضی رایگان به انبوه سازان آنها را ملزم به ساخت واحدهای مسکونی با سازه های پایدار کند و این واحدها را ارزان قیمت در اختیار دهک های پایین جامعه قرار دهد .


بیشتر بخوانید:نوسان نرخ ارز و کمبود تولید از عوامل تاثیرگذار بر بازار مسکن


عقبایی یادآوری کرد: این واحدهای مسکونی استیجاری می تواند بعد از گذشت چند سال به صورت کامل در اختیار انبوه سازان قرار گیرد.

وی تأکید کرد: هم اکنون سقف درآمدی بسیاری از اقشارجامعه به اندازه ای نیست که بتوانند در مناطق مختلف، واحد مسکونی دلخواه خود را اجاره کنند به همین دلیل طی یکی دو سال گذشته میزان مهاجرت به مناطق پایین‌تر بسیار افزایش یافته است.

عقبایی بیان کرد: بهتر است سرمایه‌گذاران و یا انبوه‌سازان به جای مال‌سازی و یا برج سازی، ساخت واحد‌های مسکونی استیجاری را در دستور کار خود قرار دهند.

وی در پایان گفت: در ابتدا قرار بود دولت سقف قیمتی برای واحد‌های مسکونی تعیین کند، اما به دلیل وجود موانع بسیار زیاد پیش رو، طرح تعیین دامنه قیمتی را مطرح کرده که البته بعید است به مرحله اجرا برسد.

انتهای پیام/

طرح تعیین دامنه قیمتی، اجرایی نیست

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۵۳ ۲۱ خرداد ۱۳۹۸
بهترین را برای برون رفت از بحران مسکن ساخت مسکن استیجاری ماننذ اروپا شهرداری بسا زه باید این نقدینگی به سمت اشتغال بخصوص ایجاذ کارخانه های ساخت مواذ اولیه ولوازم خانگی ونساجی خوذزو فعالسازی بیشتر معاذن مهمترین کار ذولت این باشه بگرده ذنبال مدیران خوب بهترین مدیر صنعتی انتخاب بشه اون مذیران خوب راگزینش کنه اگه لازم شد از مشاور خارجی هم سوذ برذه شود.