ادهم کرد زابلی اظهار داشت: هدف از ایجاد و راه اندازی خانه جوان فراهم کردن محلی برای مطرح کردن ایدهها، بررسی و آسیب شناسی مشکلات و رصد خواسته جوانان و همچنین محلی برای نشست هم اندیشی جوانان و مسئولان است.
وی با اشاره به طرحهای در دست اقدام گفت: با توجه به جوان بودن سیستان و بلوچستان ساخت بیش از ۱۰۶ طرح مهم حوزه ورزش و جوانان در سراسر این استان در حال انجام است.
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان تعداد خانههای ورزش روستایی این استان را ۲۰۱ خانه عنوان کرد و افزود: این استان از نظر تعداد خانههای ورزش روستایی در کشور رتبه نخست را داراست.
وی ادامه داد: بیش از ۶۰۰ میلیون ریال برای راه اندازی هر خانه ورزش روستایی در سیستان و بلوچستان اعتبار پیش بینی شده است و بزودی ۵۱ خانه ورزش روستایی دیگر در هفته مواد مخدر در این استان افتتاح خواهد شد.
کرد زابلی بیان کرد: همچنین برای گسترش ورزش در نقاط روستایی نصب و راه اندازی بیش از ۱۲۰ زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال در سیستان و بلوچستان در دست اقدام است.
وی افزود: گستره این زمینهای چمن مصنوعی فوتبال هزار و ۳۵۰ متر مربع است که با راه اندازی هر یک، ورزشکاران چندین روستا میتوانند از مزایای آن بهرهمند شوند.
مدیر کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک ۱۱۰ سمن در استان به ثبت رسیده است که نسبت به سایر استانها رشد و پیشرفت قابل توجهی داشتهایم.
وی تاکید کرد: با برون سپاری و تفویض امور به سمنها بستری برای فعالیتهای اجرایی و مدیریتی ایجاد میشود که در توانمند سازی حوزه جوانان نقش مؤثری دارد.
انتهای پیام/گ