سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امتحانات نهایی ۹۸/ روش‌های کاربردی که دانش آموزان را در امتحانات تقویت می‌کند

یک مشاور تحصیلی گفت: موفقیت در امتحانات مستلزم رعایت کردن برخی راهکار‌های کاربردی است که در ادامه بیان می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، به خرداد ماه که می‌رسیم، تب امتحانات پایان ترم در بین دانش‌آموزان حسابی داغ می‌شود‌؛ پدر و مادر‌ها تلاش خود را به کار می‌گیرند تا فرزندانشان در محیطی آرام و به دور از تنش درس‌ها را مطالعه کنند، اما با این حال بسیاری از دانش آموزان دچار استرس‌ می‌شوند.

امتحانات پایان ترم با اینکه از هفت سالگی تا ۱۸ سالگی همراه دانش آموز است، اما  همواره استرس‌ زیادی را به بچه‌ها وارد می‌کند،‌ هر چند به گفته کارشناسان وجود این استرس‌ها طبیعی است؛ جالب است که با گذشت سال‌ها نه تنها این استرس کاهش نمی‌یابد بلکه هر ساله بیشتر می‌شود و دلیل آن هم سخت‌تر شدن درس‌هاست که بسیاری از دانش آموزان را گرفتار خود می‌کند.

روش درست مطالعه، برنامه‌ریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که باید در طول دوران مطالعه مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.

خوب است بدانید امتحانات پایان ترم را می‌توان با آرامش کامل و برنامه‌ریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی پشت سر گذاشت و با خیال راحت برای سال تحصیلی جدید آماده شد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه امتحانات شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش‌های موفقیت را کسب کنید و نتیجه‌ای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.


بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ کتاب کمک درسی چه تاثیری در قبولی کنکور دارد؟


روش صحیح مطالعه که نمی‌دانستید

پویا علاالدینی شورمستی مشاور تحصیلی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره روش درس خواندن گفت: دانش آموزان حتما درس‌هایی که در طول روز می‌خوانند را باید در همان روز مطالعه کنند و نباید به زمان بعدی موکول کنند چرا که اینکار باعث تقویت حافظه می‌شود و در زمان امتحانات دیگر فرد استرسی از این بابت نخواهد داشت.

علاالدینی شورمستی ادامه داد: اگر دانش آموزان در طول دوران تحصیل زمانی که معلم تدریس می‌کند،  همان شب  یک مرور ساده بر مطالب داشته باشند؛ بسیار برایشان مفید خواهد بود و اینگونه در جلسه امتحان دیگر هیچ استرسی نخواهند داشت و می‌توانند به خوبی از پس امتحان برآیند.

این مشاور گفت: در غیر این صورت اگر درس را به روز دیگری موکول کنند، برای یادگیری مجدد نیاز به انرژی بیشتری خواهند داشت و حتی ممکن است درس دیگر در ذهنشان به خوبی روز اول نماند.

این مشاور تحصیلی تشریح کرد: دانش آموزان حتما باید دروس خود را خلاصه نویسی کنند و برای هر درسی دفترچه‌ای از نکات داشته باشند که می‌تواند شامل نکات تستی و تشریحی باشد؛ دانش آموز باید برای درس خواندن خود یک استراتژی تعیین کند؛ به طور مثال در ۳ ماه آینده چه مقدار از دروس را مطالعه کرده‌اند و در این برنامه‌ریزی روند پیشرفت دروس را یا با آزمون یا از طریق مشاور تعیین کنند.


بیشتر بخوانید: امتحان نهایی ۹۸/ بایدها و نبایدهای استفاده از خوراکی‌ها در ایام امتحانات


وی درباره نحوه آمادگی برای حضور در جلسه امتحان بیان کرد: پیش از امتحان تا حد امکان از ابزاری همچون ماشین حساب و سایر موارد کمک آموزشی این چنینی استفاده نشود چراکه این ابزار باعث تنبلی ذهن دانش آموز خواهد شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.