سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک مقام مسئول در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

احیای مجدد وزارت بازرگانی تیشه به ریشه بخش کشاورزی می‌زند

خان‌محمدی گفت: بازرگانان با احیای مجدد وزارت بازرگانی به دنبال تنظیم بازار هستند که این امر تیشه به ریشه کشاورزی می‌زند.

علی خان محمدی مدیر عامل مجمع ملی نخبگان کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در اجرای قانون انتزاع اظهار کرد: اگرچه اجرای قانون تمرکز همانند قوانین دیگر از سوی وزارت جهاد کشاورزی با نواقصی روبروست، اما این امر دلیلی نمی شود که وزارت بازرگانی احیا شود.

وی افزود: در سنوات گذشته، واردات بی رویه محصولات و مواد غذایی پدر کشاورزی ایران را درآورده بود که با اجرای قانون تمرکز  تا حدی بخش تولید سر و سامان گرفت.

به گفته خان محمدی، دولت باید امکانات، اعتبارات و زیرساخت‌های لازم را در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار دهد تا این وزارتخانه بتواند قانون انتزاع را به درستی اجرا کند. هر چند وزارت جهاد با وجود تمامی کم و کاست‌ها در بحث تنظیم بازار، عرضه و فروش محصولات کشاورزی به درستی عمل کرده است.


بیشتر بخوانید: تنظیم بازار بهانه ای برای احیای مجدد وزارت بازرگانی/۲۵درصد غرفه‌های میادین میوه و تره بار در اختیار کشاورزان قرار گیرد


این مقام مسئول با انتقاد از این مسئله که قانون انتزاع به طور کامل و جامع به وزارت جهاد کشاورزی داده نشده است، بیان کرد: با توجه به آنکه وزارت جهاد کشاورزی متولی امر تولید است، از این رو تمامی مسائل در ارتباط با صادرات محصولات باید توسط این وزارتخانه تصمیم گیری شود که متاسفانه در عمل مسئولیت اجرای این کار به وزارت صمت داده شده است.

وی ادامه داد: با توجه به آنکه مسئولیت اجرای صادرات محصولات کشاورزی به وزارت صمت داده شده است، انتقاد به عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در خصوص تنظیم بازار معنایی ندارد. 

مدیر عامل مجمع ملی نخبگان کشاورزی با اشاره به اینکه احیای مجدد وزارت بازرگانی تیشه به ریشه بخش کشاورزی می زند، اظهار کرد: با احیای وزارت بازرگانی، واردکنندگان تنها تنظیم بازار را از طریق واردات کالاهای بی کیفیت و ارزان قیمت انجام می دهند که این امر ضربه مهلکی به بهره برداران بخش کشاورزی وارد می کند.

خان محمدی در پایان کاهش واردات، خودکفایی و خوداتکایی در بسیاری از محصولات کشاورزی و توجه به تولید داخل را از مهم‌ترین دستاورد‌های قانون تمرکز برشمرد و گفت: این در حالی است که قبل از اجرای قانون تمرکز، همزمان با برداشت محصول چندین کشتی محصول مشابه وارد کشور می‌شد و کار را به جایی می‌رساند که تولید داخل با حداقل قیمت در بازار عرضه می‌شد یا محصول تولیدی روی دست کشاورزان می‌ماند به طوریکه دیگر رغبتی به برداشت محصول نداشتند.

انتهای پیام/

عملکرد ضعیف وزارت جهاد کشاورزی در اجرای قانون تمرکز دلیلی بر احیا وزارت بازرگانی نیست

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
محمدرضا حمزه نژاد شهرستان رفسنجان
۰۱:۱۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۸
سلام واقعا وقتی انسان قدرت خرید راندارد. حالا فیمت ان کالا هرچقدر میخواد بالا برود یا همانجا نگهش دارند .برای قشر متوسط که الان دیگه بااین بازار وقیمتهای افسارگسیخته زیر خط فقر قرار گرفته ایم قیمت هرچه میخوادبالا برود. ماکه نمیتوانیم بخریم چه فرقی میکند .فقط خداخودش ازراه لطف نظری به این قشرحقوق ببگرثابت بنماید .
مریم
۱۸:۱۱ ۱۷ خرداد ۱۳۹۸
آیا واقعا تفکیک وزارت صنعت معدن و تجارت حتمی هست؟
سارا
۱۴:۱۴ ۱۷ خرداد ۱۳۹۸
وزارت بازرگانی گان خیلی هم خوبه دیگه واردات در انحصار افراد خاص نمی ماند
ناشناس
۱۲:۴۷ ۱۷ خرداد ۱۳۹۸
چرا دولت واردات خودرو را ازاد نمیکنه؟
بنده خدا
۱۱:۳۰ ۱۷ خرداد ۱۳۹۸
یکی از ضربه هایی که به صنایع غذایی کشور وارد شد توسط خود جهادکشاورزی بود که محصولات کشاورزی سوبسید دار خام را صادر کرد و بانکها در سرمایگذاری در صنایع تبدیلی کشاورزی دلسرد شدند. واقعا" جهاد کشاورزی اینده نگر نیست و فقط سود حال را در نظر می گیرد.
ناشناس
۱۰:۵۸ ۱۷ خرداد ۱۳۹۸
مثل اینکه واردات هاچی ها بدجوری قدرت گرفتن
Ali
۱۰:۱۱ ۱۷ خرداد ۱۳۹۸
مقام معظم رهبری در سال 94 در دیدار اعضای هیات دولت با ایشان با انتقاد از وضعیت وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان داشتند: «چهار وزارتخانه را دادند دست آقای نعمت‌زاده. واقعاً چهار وزارتخانه بود اینجا؛ صنایع، صنایع سنگین، معادن و بازرگانی.»
ایشان تاکید کردند: «یکی از کارهای عجیب و غریبی که برای بنده هم تا آخر معلوم نشد که چرا این کار انجام گرفت، همراه کردن وزارت بازرگانی با وزارت صنایع و معادن بود، یعنی واقعاً هنوز هم برای من حل نشده است.»
ناشناس
۰۹:۳۴ ۱۷ خرداد ۱۳۹۸
اگر مرغداران دارند زیان میکنند تعطیلش کنند تا مرغ با نصف قیمت بازار ایران وارد کنند
بروسلی
۱۳:۰۹ ۱۷ خرداد ۱۳۹۸
شما که اینقدر دنبال نصف قیمت می گردی ارز خرید این واردات از کدام محل باید تامین شود؟
ضمنا بیکاری نیروهای داخلی یا اینکه فردا روز اگر به شما مرغ را ندادند تکلیف آنوقت چیست؟
ناشناس
۰۸:۳۲ ۱۷ خرداد ۱۳۹۸
سلام به نظر بنده احیای وزارت بازرگانی در این شرایط مرهمی بر زخم اقشار متوسط و کم درآمد جامعه که 90درصد کشور را تشکیل میدهند میباشد نباید بر مردم فشار بیش از اندازه وارد کرد اون هم برای منفعت چندین نفر.
سعید
۰۴:۱۴ ۱۷ خرداد ۱۳۹۸
وزارت بازرگانی یعنی وزارت واردات.یعنی ارز ۴۲۰۰ تومنی.سود برای وارد کننده،بدبختی و بیکاری برای کشاورزی و صنعت و قیمت دست دلال و وارد کننده بودن.
نوش جونتون.خود کرده را تدبیر نیست
ملاک انتخاب بشه نظر سلبریتی ها همینه