وی ادامه داد: البته نسبت به این انتخابات اعتراضات بسیار زیادی وجود دارد، زیرا انتخابات در شرایطی برگزار میشود که دانشگاهها در فصل امتحانات قرار دارند.
محمدی گفت: برگزاری امتحانات سبب میشود تا دانشجویان نتوانند در انتخابات شرکت کنند و به همین دلیل ممکن است مشکلاتی به وجود آید.
عضو شورای مرکز ناظر بر نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توانایی برگزاری انتخابات در زمان دیگری را داشت، گفت: با وجود آنکه وزارت علوم از زمان برگزاری دانشگاهها خبر داشت، اما انتخابات را حین امتحانات برگزار میکند و جای سوال است که چرا معاون فرهنگی وزارت علوماز زمان برگزاری امتحانات دانشگاهی خبر ندارد.
وی با بیان اینکه برگزاری انتخابات با حواشی و تخلفاتی روبرو بوده است، گفت: تعویق انتخابات و برگزار نشدن آن در زمان قانونی تخلف بزرگی بود.
محمدی ادامه داد: تخلف دیگری که در انتخابات نشریه دانشجویی صورت گرفته مربوط به دانشگاه تهران است، این دانشگاه ۵۰۰ نشریه دانشجویی را معرفی کرده است در حالی تنها ۱۰۰ نشریه دانشجویی در این دانشگاه وجود دارد.
عضو شورای مرکز ناظر بر نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به نقش دانشگاه تهران در انتخابات بیان کرد: اضافه شدن نشریههای دانشجویی سبب میشوند تا ۴۰ حق رای به مجموعه دانشگاه تهران اضافه شود که این موضوع خلاف قانون است.
وی تصریح کرد: بر اساس اسناد و مدارک موجود مشخص شده که بیش از ۲۰۰ نفر از اعضایی که دانشگاه تهران به عنوان نشریههای دانشگاهی معرفی کرده است، طی سالهای گذشته فارغالتحصیل شدهاند و اصلاً در این دانشگاه تحصیل نمیکنند.
محمدی یادآوری کرد: در حال حاضر هنوز جواب قطعی از سوی دانشگاه تهران و وزارت علوم اعلام نشده است، امیدواریم عدالت برقرار شود و افرادی که واقعا صلاحیت دارند رایگیری کنند.
انتهای پیام/