سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر صنعت، معدن و تجارت:

نیت وزارت صمت برای تأمین کالا‌های اساسی محقق نشد/ اجرا نشدن سیستم کالابرگ الکترونیکی توسط دولت شایعه است

رحمانی گفت: تمام معایب مکانیزم توزیع اعتبار برای واردات کالا‌های اساسی شناسایی شده، اما قطعا آنچه که نیت وزارتخانه برای تأمین کالا‌های اساسی بوده، محقق نشده است.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خانه ملت، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در واکنش به موضوعات مطرح شده درباره اجرایی نشدن سیستم کالابرگ الکترونیکی علی رغم مصوبه مجلس در بودجه ۹۸، گفت: در قانون بودجه سال جدید، مجلس برای هزینه کرد و توزیع بودجه ۱۴ میلیارد دلاری جهت تأمین کالا‌های اساسی چندین مسیر را در پیش روی وزارتخانه قرار داد که یکی از آن‌ها سیستم کالابرگ الکترونیکی بود، حال در مصوبه تأکید شده که دولت با بررسی وضعیت، یکی از دو مسیر را دنبال کند.

همت مجلس و دولت برای تأمین بودجه ۱۴ میلیارد دلاری در سال ۹۷ و ۹۸

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: دولت و مجلس تمام تلاش و برنامه ریزی خود را برای تأمین اعتبار ۱۴ میلیارد دلاری جهت تأمین کالا‌های اساسی انجام داده اند و با وجود تمام محدودیت‌های ارزی برای تأمین نیاز‌های مردم، منابع اعتباری مربوطه برای سال گذشته و سال جاری تأمین شد.

هزینه کرد بودجه ۱۴ میلیارد دلاری نباید منجر به بروز رانت و هدر رفت منابع ملی شود

رحمانی با بیان اینکه وزارت صمت نحوه اجرای هزینه کرد و توزیع بودجه ۱۴ میلیارد دلاری در سال گذشته را مورد بررسی و ارزیابی قرار داده است، تصریح کرد: تمام معایب مکانیزم توزیع اعتبار برای واردات کالا‌های اساسی رسیدگی و شناسایی شده است، اما قطعا آنچه که نیت وزارتخانه برای تأمین کالا‌های اساسی بوده، محقق نشده است.

وی ادامه داد: قطعا نباید هزینه کرد بودجه ۱۴ میلیارد دلاری از هر مسیر و مکانیزمی، منجر به بروز رانت، هدر رفت منابع ملی و کسب درآمد‌های هنگفت برای برخی افراد شود. در شرایط کنونی تصمیم گیری درباره تعیین مکانیزم هزینه کرد بودجه ۱۴ میلیارد دلاری در کارگروه‌های دولت در حال بررسی است و امیدوارم در نهایت به راه کاری مناسب برای تأمین و توزیع عادلانه کالا‌های اساسی به مردم برسیم.


بیشتر بخوانید: تنظیم بازار بهانه ای برای احیای مجدد وزارت بازرگانی/۲۵درصد غرفه‌های میادین میوه و تره بار در اختیار کشاورزان قرار گیرد


رحمانی در واکنش به موضوعات مطرح شده درباره مخالفت وزارت صنعت، معدن و تجارت با اجرایی شدن سیستم کالابرگ الکترونیکی و احیای دوباره سیستم توزیع ارز به واردکنندگان برای واردات کالا‌های اساسی، گفت: این موضوعات مطروحه به هیچ وجه درست نیست و این مسئله قطعا شایعه است، زیرا اعتقاد ما تداوم روند سال گذشته برای تأمین کالا‌های اساسی نیست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: وزارتخانه با توجه به اتفاقات سال گذشته برای تأمین و توزیع کالا‌های اساسی، معایب موجود را شناسایی و رسما اعلام کرد، حال باید منتظر بمانیم تا دولت برای تعیین مکانیزم توزیع بودجه ۱۴ میلیارد دلاری جهت تأمین کالا‌های اساسی به جمع بندی برسد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی ، صنعت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۰۷ ۱۲ خرداد ۱۳۹۸
خرما گران شد ، برنج گران شد
ناشناس
۱۹:۳۲ ۱۲ خرداد ۱۳۹۸
وقتی روغن جامد در بازار نایاب میشود .
ناشناس
۱۸:۳۴ ۱۲ خرداد ۱۳۹۸
توزیع شکر بدون کارت ملی سرپرست خانوار = احتکار شکر در خانه های مردم
ناشناس
۱۸:۲۸ ۱۲ خرداد ۱۳۹۸
کالابرگ الکترونیکی پیشکش ، همون کوپن قند و شکر و روغن جامد مثل قدیم بدین