سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

راز حلیم‌های پنبه‌ای فاش شد

رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران درباره دلیل پنبه‌ای شدن گوشت در حلیم توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، شایعه‌هایی مبنی بر استفاده نخ و پنبه به جای گوشت قرمز در تهیه و تولید حلیم در سطح شهر منتشر شد که بلافاصله با رد این شایعات توسط مسئولان سازمان تعزیرات حکومتی این موضوع خاتمه پیدا کرد.

اما پس از رد این شایعه‌ها، شکایات متعددی در خصوص به کارگیری نخ و پنبه در تولید حلیم به سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران گزارش شد و مسئولان را بر این داشت تا با اعزام تیم‌های متعددی به مراکز تهیه و تولید حلیم در سطح شهر تهران بزرگ این موضوع را بررسی کنند.

در همین رابطه حسین ایزدی رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: پس از دریافت گزارشی مبنی بر استفاده نخ و پنبه به جای گوشت در تهیه حلیم، بازرسان سازمان تعزیرات به همراه رئیس اتحادیه چلوکبابی تهران و کارشناس سازمان بهداشت و درمان به محل‌های مورد نظر اعزام شدیم و به بررسی موضوع پرداختیم.

وی افزود: پس از بررسی‌های انجام شده توسط کارشناس سازمان بهداشت و درمان مشخص شد که در حلیم‌های تهیه شده نخ و پنبه وجود ندارد و این موضوع رد شد.

ایزدی تصریح کرد: پس از رد این موضوع توسط کارشناس بهداشت مقداری گوشت قرمز را خریداری و به مسئول تهیه حلیم در یکی از مراکز تولید حلیم در تهران تحویل دادیم و درخواست کردیم تا در حضور ما از این گوشت‌ها در تهیه حلیم استفاده کند.

وی افزود: پس از تهیه حلیم با گوشت‌های مورد نظر، کارشناس سازمان بهداشت با بررسی که از حلیم تهیه شده انجام داد، متوجه شده که گوشت‌های داخل حلیم به صورت پنبه مانند درآمده است و تقریبا شبیه به مواردی است که توسط شهروندان به سازمان تعزیرات حکومتی شکایت شده بود.


بیشتر بخوانید: واکنش تعزیرات به شایعه استفاده پشم و نخ به جای گوشت قرمز در حلیم


رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به پخت دوباره حلیم با گوشت گردن گوسفندی، گفت: پس از تهیه حلیم برای مرتبه دوم، باز هم شاهد پنبه‌ای شدن گوشت‌های داخل حلیم شدیم این موضوع توسط کارشناس سازمان بهداشت و درمان نیز تایید شد.

وی درباره علت پنبه‌ای شدن گوشت قرمز داخل حلیم، اظهار کرد: پس از مشاهدات این صحنه؛ کارشناس سازمان بهداشت و درمان علت پنبه‌ای شدن گوشت قرمز در حلیم را وجود ماده پروتئینی به نام گلوتن عنوان کرد.

ایزدی با بیان اینکه در تهیه حلیم به باید به صورت مداوم مواد آن هم زده شود، خاطرنشان کرد: انجام این عمل باعث پس دادن آب در حلیم می‌شود و به دلیل وجود گلوتن در گندم و ترکیب آن با گوشت قرمز باعث پنبه‌ای شدن گوشت می‌شود و مصرف کننده تصور می‌کند که در تهیه حلیم از پنبه به جای گوشت قرمز استفاده شده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۰
در انتظار بررسی: ۰
حسین
۰۶:۳۱ ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱
احتمالا دفعه اول عصا موسی کرده بوده تو حلیم گوشت تبدیل به پنبه شده ودفعه دوم احتمالا عصای عیسی انداخته تو حلیم دوبا ه گوشت تبدیل به پنبه شده,,,مرد نا مومن مگه تا الآن حلیم نخوذدیم که الآن گوشتها تبدیل به پنبه میشه چرا قبلا نمیشد,,,,پول لامذهب چکار که نمیکنه,,,من تو ستارخان حلیم گرفتم داخلس پنبه بود تو ملارد خیابان دکتر حسابی هم گرفتم به والله پنبه بود,,خونه درست میکنند شهرستان حلیم میخریم عالیه چطور تو تهران وحاشیه فقط گوشتها تبدیل به نخ وپنبه میشه,,,پدر رشوه بسوره که شرف وانسانیت ومیده به باد
ناشناس
۱۰:۴۳ ۱۱ تير ۱۴۰۰
چه گزارش خنده داری من خودم آزمایش کردم کاملا الیاف هست چرا وقتی خودمون درست میکنیم گلوتن حلیم برامون الیاف درست نمیکنه
ناشناس
۱۳:۱۴ ۱۹ دی ۱۳۹۹
مشکل از حلیم نیست،مشکل از گوشته
علی حلیم ندبده
۱۶:۳۶ ۱۴ خرداد ۱۳۹۸
آخه کدوم کاری درسته که حلیمش درست باشه برادر و خواهر من
ناشناس
۲۲:۳۸ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
آخه یکی نیست بگه اینهمه سال حلیم خوردیم اینشکلی گوشت پنبه ای نداشت یوهو تو این یکی دوسال گوشت شکل پنبه ای میشود ؟
یک هموطن مسئول
۲۱:۴۰ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران آقای ایزدی تصریح کرد: پس از رد این موضوع توسط کارشناس بهداشت مقداری گوشت قرمز را خریداری و به مسئول تهیه حلیم در یکی از مراکز تولید حلیم در تهران تحویل دادیم و درخواست کردیم تا در حضور ما از این گوشت‌ها در تهیه حلیم استفاده کند.
سوالم اینست ایشون و کارشناس بهداشت اولا از کدوم گوشت ها خریدند تنظیم بازاری یا آزاد داخلی بود یا خارجی آشغال داشت یا نداشت؟ پول این گوشت رو چه کسی داده است؟
دوم چند ساعت نشستن تا این حلیم مورد نظر آماده شود ؟
شما به عنوان یک رسانه قضاوت کنید چند ساعت طول می کشد یک حلیم خوب آماده پخت و استفاده شود با گوشت قرمزی که فرمودند حتی با شیوه چرخگوشتی کردن حلیم
حداقل مستندات فوق رو نشون مردم بدهید
فقط محض اطلاع شما بگویم ما فقط دو نوع خروجی از گوشت قرمز یا سفید داریم
گوشت مرده گوشت ذبح شده
نوع اول قیمت بسیار پایین و هر نوع مشکلی را ممکن است دارا باشد که در حالت خود بهداشت باید معدوم شود اما بعضا به کرات دیده می شود فروخته می شود سوسیس کالباس یا از همین شیوه های مختلف فرآوری شده چون جوجه کباب های رنگی تا بریان و کباب های آماده و همبرگر های یخی زده از اون خروجی می گیرند
اما گوشت دوم ذبح شده صحیح و با نظارت که همه هم به اون اطمینان مطلق دارند.
محمد ابراهیمی
۲۱:۳۴ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
یعنی کسی فرق بین نخ و گوشت رو نمیتونه تشخیص بده?شکل وقیافش شبیه پنبه شده مزه وطعمش هم شبیه پنبه شده? عجب??حکایت جالبیه
ناشناس
۲۱:۲۰ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
حلیم فقط حلیم بروجرد....حرف نداره
ناشناس
۲۰:۴۶ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
گرسنه گی فشار آورده طناب و زنجیر و پارچه و نخ و پنبه هم بریزم مجبوریم بخوریم چون ارزون تمام میشه.
ناشناس
۲۰:۲۱ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
ممکنه سیربی باشد .خدا بهتره میداند .ولی اگر میگویند گوشت است .من قبول میکنم .در هر صورت 24 ساعته زیر دوربین خدا هستید .به سلامت مردم صرر زدند .از لحاظ دینی و اخلاقی مورد سرزنش و نکوهش است .پس از خدا بترسید
ناشناس
۲۰:۱۷ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
حلیم املت نیست که همان لحظه بپزد ،، ساعتها طول میکشد تا حلیم به عمل آید ،، حالا این قسمت از اظهار نظر مقاله بالا را بخوانید و قضاوت کنید
"ایزدی تصریح کرد: پس از رد این موضوع توسط کارشناس بهداشت مقداری گوشت قرمز را خریداری و به مسئول تهیه حلیم در یکی از مراکز تولید حلیم در تهران تحویل دادیم و درخواست کردیم تا در حضور ما از این گوشت‌ها در تهیه حلیم استفاده کند."
...
۲۳:۱۷ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
سلام .در پاراگراف اخر به این شبهه شما پاسخ داده شده.
امیر
۲۰:۱۶ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
والا تا اونجایی که ما میدونیم گوشت بوقلمون تو حلیم میریزن از کی تا حالا گوشت گوسفند و گاو میریختن حلیم با گوشت بوقلمون یادمونه نه با گوشت های دیگه تازه پنبه هم زیر دندونمون نمیومد شاید گلوتن با گوشت بوقلمون کارساز نیست
محمود
۱۹:۵۳ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
باسلام این اتفاق در حلیم بادمجان نذری ما هم افتاد که هم گندم محلی داشت و هم گوشت که باعث تعجب ما شد ولی چون ما مطمئن بودیم که فقط گوشت داخل حلیم بود بسیار متعجب شدیم تا این که این گزارش را خواندم ممنون خیای خوب بود
جعفر قسمتی
۱۹:۴۴ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
اخه حلیم غذای جدیدیه ، مردمم ندیدن. پس چرا خونه درست میکنن اینجور نمیشه؟ دوستان اینا به جای گندم ارد میریزن، به جای گوشت هم اشغال گوشت. خونه درست کنید. راحتتر از اون چیزی که فکر میکنید هستش. گوشت جدا گندم هم جدا بپزید. بعد قاططی کنیم. با غذا ساز یه زمان خیلی کم مخلوط کنید. یه مقدار از گوشت هم آخرای کار ریش ریش کنید بریزید. زود زود هم بزنید. تمااام
ناشناس
۱۹:۰۷ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
الآن حدود 40 ساله هرسال صبح روز تاسوعا نهم محرم یک دیگ بزرگ حدود 150 الی 200 نفر حلیم نظری می‌دهیم اول آب جوش که آمد بعد نزدیک 40 کیلو گندم شکسته یا پوست کنده شده داخلش میریزیم و دائماً هم میزنیم که ته نگیرد گوشت قرمز گوسفندی حدود 13 کیلو یعنی هر 3 کیلو گندم یک کیلو گوشت و حدود 20 الی 25 عدد قلمه را در دیگ جداگانه پخته و گوشت را پس از سرد شدن ریش ریش میکنیم و دو سه‌ ساعت آخر به گندم که پخته اضافه می کنیم و همین طور روغن قلمه‌ها رو هم از صافی می‌گذرانیم و روغن خالص رو به دیگ گندم و گوشت افزوده و مقداري نمک و برای رفع بو و زحم گوشت و قلمه مقداری پیاز هم اضافه میکنیم و حلیم را میزنیم تا خوب جا بیافتد در اصل ساعت 8 شب دیگ روی گاز در حال پخت گندم هست تا فردا صبح ساعت 6 صبح که مردم برای گرفتن حلیم نظری صف می‌کشند به طوری که بعضی اوقات به خودمان نمی‌رسد. و حلیم تا به حال به اصطلاح شما گوشتش به شکل پنبه نشده و نمی‌شود. البته ناگفته نماند که ما حلیم را با دارچین و شکر و شیره انگور مصرف میکنیم برای مصلح بودن حلیم چون گندم طبع سردی دارد و شیره و دارچین گرم است و امکان اینکه حلیم را با گوشت مرغ و بوقلمون هم بپزیم هم هست و این نظری از سرشب تا فردا صبح توسط عده‌ای از جوانان و خانواده با تخماق وسیله کوبیدن و هم زدن حلیم زده و آماده می‌شود و خدا قبول کنه این نظر حلیم روز تاسوعا به حرمت آقا ابوالفضل العباس تا زنده‌ایم داده و پخش خواهد شد. صلوات بر محمد
الهم صل علی محمد و آل محمد و اجل فرجهم
ناشناس
۱۸:۴۱ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
گوشت کجا بود بابا
ناشناس
۲۲:۴۱ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
اصفهان هست
ناشناس
۱۸:۳۹ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
زولبیا وآش رشته وحلیم را امسال گران قیمت گذاری کردند ماه رمضان که گذشت اتحادیه ها فقط به فکر صنوف خود هستند سازمان حمایت از مصرف کننده کجا بود
ناشناس
۱۷:۵۰ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
روش پخت حلیم درخراسان بادیگرمناطق فرق می کندضمن اینکه حلیم راحتماباگوشت گوسفنددرست می کنندازگندم استفاده می کنندوبانمک می خورندولی درجاهای دیگرازآرد استفاده می کنندوگوشت مرغ می ریزندوباشکرهم می خورندواین روش پخت ساده تروزودتردرست می شود(شله مشهدی هم همینطوره ازحبوباتی مثل نخودولوبیا هم استفاده می کنندوهنگام خوردن مقداری قیمه هم روی آن می ریزند
ناشناس
۱۵:۲۴ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
آخه پنبه هم همچین ارزون نیست. آشغال گوشت که ارزون تره
محمد
۱۵:۱۹ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
گوشتی که الان حلیم میکنن گوشت نیست.بلکه همون پوست گوسفنده که یه کوچولو گوشت و چربی داره و بقیش همون پوست و لایه نازکی از پشم گوسفند
ناشناس
۱۷:۴۲ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
شماشایدپوست گوسفندخوردی
ناشناس
۱۴:۵۹ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
عجب مالان از مریخ اومدیم قبلا یعنی تا 32 سالگیم حلیم ندیدم الان در 33 سالگیم دیدم بازم عجــــــــــــــــــــــــــب
ناشناس
۱۴:۴۸ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
میخوریم
ناشناس
۱۴:۱۰ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
ای حقه بازا
هادی
۱۳:۴۱ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
عجب
پس چرا تا قبل از این ماجرا اینطور نبود!!!
ناشناس
۱۵:۰۶ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
روش پخت الانی ها غلطه. نباید گوشت و گندم رو از اول قاطی کرد
ناشناس
۱۳:۳۷ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
ای داد وبیداد
حلیم باشی
۱۳:۰۴ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
من خودم و هفت جدم حلیم پزی داریم
حتما یه چیزی هست وگرنه اینطوری نمیشه.
آرد مریزن که ژله ای و چسبناک بشه ولی گوشت رو چکار میکنن نمیدونم
جواد
۱۲:۴۷ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
شاید این کار چینی ها باشه شاید گوشتش چینی باشه
ناشناس
۱۲:۳۸ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
گوشت چقدر هست که بخریم
حسین
۱۲:۳۱ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
روش درست کردن حلیم درست نیست ، باید گوشت را جد ا پخت و آبگوشت را در خلی ریخت و سپس گوشت را ریشه ریشه کرد و آخر به حلیم اضافه کرد
ناشناس
۱۳:۰۹ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
دمت گرم درست گفتی .قدیمها این کارو میکردن ولی الان چون بیشتر پوست مرغ و گوشت نامرغوب میریزن اگه جدا باشه مردم میفهمند بهخاطر همین گوشت رو قاطی میکنن
ناشناس
۱۲:۲۷ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
سلام احتمالا یا کوشت تراز ریخته هست یاگندم تراز ریخته هست
ناشناس
۱۴:۵۳ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
تراز ریخته که نداریم!
حتما منظورت ترا ریخته ست دیگه
اکبر
۱۲:۲۲ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
چرا به رستوران ها ومردم فروخته میشه ؟
ناشناس
۱۲:۰۳ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
مردم تصور میکنند که دارن پنپه میخورن ولی در حقیقت گوشت خالص هست
ناشناس
۱۱:۴۸ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
عجب
ناشناس
۱۱:۴۵ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
جلل الخالق
ناشناس
۱۱:۴۲ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
آخه عقل سالم هم میگه چیزای زیادی هست که بخوان بریزن تو حلیم .نخ و پنبه دیگه چیه؟!!!
ناشناس
۱۱:۴۱ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
پس گوشت ها پنبه دارند!!!
ناشناس
۱۱:۳۶ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
همچین چیزی با عقل هم جور در نمیومد
ناشناس
۱۱:۳۳ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
ما حلیم درست کردیم با گوشت قرمز و تا صبح هم زدیم اما نخ و پنبه ای شکل نشده بود به حق چیزهای نشنیده؟؟؟؟!!!!! انشاءالله خیر باشه
ناشناس
۱۵:۲۸ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
ما خودمون چند وقت پیش گرفتیم توش پنبه بود ،اونو ابکش کردیم و شستیم تا پنبس
ناشناس
۱۱:۳۳ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
انشاءالله خیر باشه
B
۱۱:۱۹ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
قانع کننده اصلأ نیست.آشپزها که روش پخت حلیم را به یکباره با همدیگه تغییر ندادن. همون طور که قبلاً طبخ می‌شده الان هم میشه.
علی
۱۰:۴۲ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
گوشت به شکل پنبه در بیاید.
ناشناس
۱۰:۴۰ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
چرا در گذشته این حلیم ها پنبه ای نمی شدند ؟!!
بروید علل اصلی را کشف کنید
ما که می دانیم !!!
ناشناس
۱۹:۵۳ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
احسنت ، اینها خیال کردن که مردم حلیم نخورده ان ،، تا ۱۰ سال پیش که از بیرون حلیم میگرفتیم رشته های گوشت کاملاتوش آشکار بود ولی حالا...