سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آمریکا، ژاپن و استرالیا خواستار بازگشت کره شمالی به مذاکرات هسته‌ای شدند

وزرای دفاع آمریکا، ژاپن، و استرالیا در حاشیه نشست امنیتی آسیا خواستار بازگشت کره شمالی به مذاکرات هسته‌ای شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، وزرای دفاع آمریکا، استرالیا، و ژاپن  از کره شمالی درخواست کردند تا بار دیگر به مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای بازگردد.

پاتریک شاناهان، سرپرست وزارت دفاع آمریکا، تاکاشی ایوایا، وزیر دفاع ژاپن و لیندا رینولدز، وزیر دفاع استرالیا روز شنبه در حاشیه نشست امنیتی آسیا در سنگاپور دیدار و گفتگو کردند.

همچنین وزرای دفاع استرالیا و ژاپن ضمن تأکید بر همکاری امنیتی دوجانبه توافق کردند مانع قاچاق کشتی به کشتی کالاهای تحریمی به کره شمالی شوند.

وزیر دفاع ژاپن در سخنرانی خود در این نشست امنیتی با ادعای اینکه کره شمالی تهدیدی برای امنیت جهانی است خواستار تلا‌‌ش‌های بین‌المللی برای خلع سلاح هسته‌ای و موشکی پیونگ یانگ شد.

پس از شکست نشست دوم سران کره شمالی و آمریکا، اخیرا دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد آماده برگزاری نشست سوم با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی است. اما جان بولتون، مشاور امنیت ملی گفته ابتدا باید نشانه‌های واقعی از سوی کره شمالی مبنی بر اتخاذ تصمیمات راهبردی برای دست کشیدن از تسلیحات هسته‌ای وجود داشته باشد.  از سوی دیگر کره شمالی اعلام کرد نمی‌خواهد مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا تیم مذاکرات هسته‌ای دو کشور را هدایت کند و شخصی بالغ‌تری باید جایگزین او شود. این اظهارنظر درست چند ساعت پس از اولین آزمایش تسلیحاتی پیونگ یانگ در پی شکست مذاکرات هسته‌ای با آمریکا در ویتنام صورت گرفت.

 کیم جونگ اون و دونالد ترامپ شامگاه چهارشنبه ۲۷ فوریه (۸ اسفند) برای دومین بار در هانوی، پایتخت ویتنام دیدار کردند. سران دو کشور پس از کش‌ و قوس‌های فراوان سرانجام برای نخستین بار در خردادماه سال گذشته  با هم دیدار و گفتگو کردند.

این اولین باری بود که یک رئیس‌جمهور آمریکا در زمان حضور در کاخ سفید با رهبر کره شمالی دیدار می‌کرد. روسای جمهور قبلی آمریکا حاضر به انجام این کار نشده بودند. از این رو، بسیاری از تحلیلگران این دیدار را به ویژه با توجه به هسته‌ای شدن کره شمالی، یک پیروزی بزرگ برای این کشور و مذاکره آن با آمریکا را نیز «مذاکره‌ای از موضع قدرت» می‌دانند.

اکنون پس از دومین دیدار رسمی دونالد ترامپ و کیم جونگ اون در ویتنام بسیاری از ناظران سیاسی با اشاره به اقدامات و تحرکات و اظهارات اخیر دو کشور بر این باورند که علی‌رغم ادعای رئیس‌جمهور و مقامات ارشد آمریکا مذاکرات بین دو کشور به بن‌بست رسیده است و کره شمالی بدون لغو کامل تحریم‌های آمریکا به خلع سلاح هسته‌ای خود مبادرت نخواهد کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.