نشست رسانهای سی امین سالگرد عروج ملکوتی رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در حرم مطهر امام راحل برگزار شد.
محمدعلی انصاری، دبیر ستاد مرکزى بزرگداشت حضرت امام خمینى (ره) در این نشست گفت: ما از آغاز نهضت اسلامی تاکنون با حوادث و طوفانهای بسیار روبرو بودهایم و نیازی به ذکر موارد و شواهد نیست، بعضی از حوادث به اندازهای ویرانگر بودند که در آغاز راه بعضی از همراهان امام(ره) هم از صف مبارزه جدا شدند.
دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام راحل ادام داد: اگر روزی جنگ یا تحریمی پیش بیاید ممکن است یک عده متزلزل شوند و بگویند توان مقابله نداریم؛ این واقعیت تاریخی در طول تاریخ بشر وجود داشته است. اما یک عده برای آنکه ضعف های خود را جبران کنند می آیند و می گویند اگر وارد جنگ نمی شدیم یا جنگ را زود تمام نمی کردیم بهتر بود.
وى ادامه داد: بعضیها عملا پرچم مخالفت را برداشتند و شاید بسیاری از شما به یاد داشته باشید که قبل از انقلاب شعار آنها «مشت با درفش نمیتواند مقابله کند» بود تا اینکه به پیروزی رسیدیم.
دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینى (ره) خاطرنشان کرد: حوادثى همچون قائله کردستان، خوزستان، هجوم بی رحمانه صدامیون به اسلام و در ادامه خیانت منافقین و جریانات هم سوی آنها به نظام بود، اما همه میدانند که بسیاری از نظرات در آن موقع این بود که انقلاب اسلامی نمیتواند از مشکلات عبور کند.
انصارى یادآور شد: گروهى معتقدند که جنگ وقتی به پیروزى میرسد که ٢٠٠تانک در مقابل ٢٠٠تانک باشد یعنی هر تعدادی که دشمن ابزار داشته باشد باید طرف مقابل هم داشته باشد تا به پیروزی برسد.
دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینى (ره) با تاکید بر نقش رهبری گفت: آن چیزی که میتواند وضعیت فروپاشیده جامعه را بهبود بخشد، نقش رهبریت است و ما باید به حوانان بگوییم که آن چیزی که جامعه را از مشکلات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی نجات میدهد، نظارت رهبر جامعه است.
محمدعلی انصارى با اشاره به خودباورى و اهمیت آن، تصریح کرد: اولین مساله ای که امام بر روی آن تاکید داشت خودباوری بود؛ اگر جامعه را به خودباوری برسانیم از هیچ قدرت و کشوری دست کم نداریم و مگر کشورهای پیشرفته دنیا از روز نخست اینگونه قدرت داشتند؟
حجتالاسلام انصاری با تاکید بر اینکه هیچ مسئلهای به اندازه وحدت و هم افزایی جامعه نزد امام مورد توجه نبود، خاطرنشان کرد: هیچ چیزی به اندازه اختلاف، به هرشکل و از ناحیه هرکسی که بوده، امام را اذیت نکرده است. هرکسی به هرشکلی اختلاف انگیزی کند دشمن امام است؛ «دست» ها به تنهایی نمی توانند کار کنند.
وی ادامه داد: مساله دیگر علم و آگاهی است. بعضی تلاش میکنند بگویند تصمیمات امام در جاهایی احساساتی بوده است. می بینیم که یک مرتبه نامه ای از امام را زیر سوال می برند یا می گویند در جنگ تصمیم احساسی گرفته ایم؛ یعنی هر ضرری که متوجه کشور شده باشد ضرر احساسی بوده است. اما آنهایی که با امام آشنایی دارند می دانند که امام برای کوچکترین تصمیم تا تصمیمات کلان جواب خود نزد خدا را آماده کرده بود.
دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام راحل خاطرنشان کرد: یکی از قدرتهای امام نهراسیدن از دشمن بود؛ امام اجازه نمی داد غیر از واقعیت قدرتهای بزرگ چیز دیگری در ذهن جامعه شکل بگیرد. امام در مورد شاه عاقلانه فکر و عمل می کرد اما به گونه ای حرف نمی زد که دیگران بگویند آنها خیلی قدرت دارند. وقتی شاه فیضیه را گرفت امام فرمودند کاری نکن که این ملت تو را هم مثل پدرت بیرون کنند.
وی ادامه داد: آخرین نیرویی که امام از آن نیرو میگرفت نصرت الهی بود. امام هیچ وقت نمی گفت من انقلاب را به پیروزی رساندم؛ امام درباره انقلاب، جنگ و پیروزی خرمشهر می گوید همه کار را خدا کرد.
دبیر ستاد مرکزی برزگداشت امام راحل با تشریح جزییات سی امین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: ما احتمال میدادیم که روز ۱۴ خرداد مصادف با عیدفطر شود و برای حضور رهبر برای اقامه نماز و سخنرانی نیاز به تصمیم گیریهای مهم داشتیم، از این جهت به حضرت آقا نامهای زدیم و ایشان فرمودند که مراسم سالگرد ارتحال امام نباید تحت تاثیر هیچ مراسم دیگری قرار بگیرد و مراسم باید در زمان و مکان خود با قوت برگزار شود.
انصارى اضافه کرد: پیشنهادات مختلفی برای برپاکردن این مراسم داشتیم از جمله اینکه، عصر روز ١٣خرداد برنامه را برپا کنیم، نماز عید و مراسم سالگرد امام را در یک مکان برگزار کنیم و یا اگر ۱۴ خرداد عید فطر بود هر دو مراسم در یک روز گرفته شود ولی اگر ١٥خرداد عیدفطر بود به خاطر مردم مراسم امام را با اقامه نماز برپا کنیم.
وى بیان کرد: ما ستادهایمان را از مدتها قبل آماده مردیم، اولین کمیته، کمیته اجرایی است که بار هدایت مردم و پذیرایی را به عهده دارد، گفتنی است که همهی وزارتخانه ها، سازمانها و... با این کمیته همکاری داشتهاند و دارند.
دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینى (ره) تصریح کرد: امسال همانند ٢سال گذشته، مراسم را برای زائرین شهرستانها و ٧استان در مجاورت استان تهران قرار دادیم که زائران بتوانند بعد از نماز به سمت تهران حرکت کنند.
انصارى اظهار کرد: مراسم ١٤خرداد با حضور مسئولین، مردم و خانوادههای شهدا در سراسر کشور برگزار میشود و لازم به ذکر است که ما در تهران ٣٥٠/٠٠٠ هزار جمعیت متمرکز داریم که با توجه به وسیلههای آماده شده، در مراسم ما شرکت میکنند، وظیفه هماهنگی این تعداد جمعیت قرارگاه شهیدفهمیده و سازمان بسیج است.
وى با اشاره به تبلیغات و فشردگی آن، بیان کرد: امسال با تاکید بر گفتههای حجتالاسلام سید حسن خمینی قرار شد در بحث تبلیغات کارها را به صورت فشرده انجام دهیم، برنامههای گذشته را کمتر آماده کنیم و به حداقل اکتفا کنیم و ایشان به خاطر مراعات حال مردم، امسال هم سخنران مراسم سالگرد ارتحال امام نیستند.
دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینى (ره) خاطرنشان کرد: امسال ما به صورت مستقیم میهمان خارجی دعوت نکردیم، اما طلاب خارجی و شخصیتهای خارجی مقیم کشور در مراسم ١٤خرداد شرکت خواهند کرد، امسال هم سخنان رهبر فرزانـه ما در مراسم بزرگداشت حضرت امام خمینی (ره) میتواند چراغی برای هدایت مردم و پیمودن راه شهدا باشد.
وی ادامه داد: با این وجود بیش از ۵۰ خبرنگار خارجی از کشورهای ژاپن، عراق، اسپانیا، فلسطین، لبنان و ... و همچنین بیش از ۳۰۰ خبرنگار داخلی مراسم ۱۴ خرداد را پوشش میدهند.
انصارى اظهار کرد: اگر فردی در این انقلاب دست به انجام کاری زده است نباید آن را از آن خود بداند زیرا لطف خدا بوده است که به آن بخشیده است.
وى در پایان تاکید کرد: ما به آینده خودمان مطمئنیم و پایان مسیر را روشن میبینیم، میتوانم بگویم که این جامعه با داشتن رهبری فرزانـه و لطف خدا نباید نگران مسئلهای باشد.
انتهای پیام/
باید خدمتتون بگم که ماه دیدن به این شکلی که شما فکر می کنید نیست
با شایعه ماه دیده نمیشه
ماه قمری یا 29 یا سی هست و هیچوقت 28 نمیشه
فردای مراسم رو میشه جشن گرفت دیر که نمیشه برای جشن گرفتن
روز 14 خرداد، 29 ماه رمضان است
عید هم در اسلام به آن معنی که من و تو فکر می کنیم نیست
از این که در اسلام در اعیاد دستور نماز و دعا روزه و عبادت داده می شود باید متوجه شویم عید اون روزی است که ما به خدا نزدیک تر می شویم....
شادی اصلی روزی است که خدا از ما راضی باشد