وی افزود: با توجه به وسعت و حجم آلودگی در مناطق جنوبی کشور مبارزه و کانون کوبی تمامی نقاط آلوده بدون همکاری کشاورزان و باغداران برای بخش دولتی مقدور نخواهد بود.
فلامرزی با بیان اینکه تمهیدات لازم جهت تهیه و فراهم نمودن سموم مورد نیاز صورت گرفته است، ادامه داد: پیرو تصمیمات سازمانی کشاورزان و باغداران باید عملیات مبارزه و سمپاشی را در اراضی و باغات خود با مشاوره و نظارت کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین انجام، همچنین شناسایی و از بین بردن کانونهای آفت در عرصههای ملی با امکانات دولتی صورت خواهد گرفت.
وی اظهار داشت: ملخ صحرائی بالغ قادر به پرواز است لذا سمپاشی و دفع آن صرفا در ساعات شبانه که در درختان یا بوتهها ساکن هستند مقدور خواهد بود.
مسئول حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین گفت: اکیپهای پایش آفت در شهرستان با سموم مورد نیاز که غالبا از نوع دلتامترین است در کانون الودگی حاضر و در صورت تائید آلودگی در هر قطعه زراعی و باغی سم مورد نیاز را در اختیار بهره برداران قرار داده یا با تجهیزات سمپاشی فراهم شده عرصههای منابع طبیعی آلوده را سمپاشی خواهند کرد.
شایان ذکر است سمپاشی و مبارزه با کانون جدید ملخ صحرایی در دشت لار از شب گذشته آغاز شده است و مراکز خدمات جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین و کلیه پرسنل تمام وقت آماده دریافت آخرین گزارشات از ملخ صحرائی در مناطق تحت پوشش هستند.
قیر و کارزین به مرکزیت قیر در فاصله ۱۶۹ کیلومتری جنوب غرب شیراز واقع شده است.
انتهای پیام/م