سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حاتمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

زندگی در کنار سگ و گربه؛ تله‌ای برای جوانان ایرانی/ ۸۰ درصد از موارد اعتیاد و طلاق‌ ریشه روانی دارد

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران گفت: دشمنان به دنبال رواج نگهداری سگ گربه به جای فرزند‌آوری در جوانان هستند.

علی حاتمی رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه همه آسیب‌های اجتماعی می‌توانند ریشه روانی داشته باشند، اظهار کرد: با بررسی‌هایی که صورت گرفته در یافتیم که ۷۰ تا ۸۰ درصد طلاق‌ها و اعتیاد‌ها می‌تواند ریشه روانی، چون استرس و روابط اجتماعی نادرست داشته باشد.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران ادامه داد: اگر بخواهیم از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کنیم باید سطح سواد سلامت روان مردم را بالا ببریم تا در صورت بروز به موقع به روانشناس و مشاور مراجعه کنند.

ردپای دشمنان در ترویج فرهنگ نگهداری سگ و گربه بین جوانان

حاتمی به رواج نگهداری سگ و گربه بین جوانان به جای ازدواج و فرزند آوری اشاره کرد و گفت: متاسفانه رواج نگهداری سگ و گربه به جای فرزند ریشه فرهنگی دارد و دشمنان در خارج از مرز‌ها به دنبال آن هستند تا این فرهنگ غربی را بین نسل جوان نهادینه کنند.
 
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران با اشاره به ارتباط پول و برخی اختلالات روانی اظهار کرد: ۵ درصد جامعه ممکن است به دلیل وضع مالی بسیاری خوبی که دارند سراغ رفتار‌های پر خطر بروند و در نتیجه تجربه این رفتار‌های پر خطر گرفتار اختلالات روانی ما این بدان معنا نیست که پول موجب بروز اختلال روانی می‌شود.

فضای مجازی ریشه بسیاری از اختلالات روانی

حاتمی ریشه بسیاری از اختلالات روانی را فضای مجازی دانست و گفت: متاسفانه آسیب‌های فضای مجازی و گسست بین نسلی و ترویج روابط نادرست می‌تواند به بروز آسیب‌های اجتماعی در جامعه دامن بزند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران اظهار کرد: دشمن روی فضای مجازی،د هنجار‌شکنی و ترویج فرهنگ‌های غربی سرمایه گذاری می‌کند و هرچه دسترسی افراد به فضای مجازی و زندگی غربی بیشتر باشد آسیب‌های اجتماعی نیز بیشتر خواهد بود.
 
وی تاکید کرد: همه آحاد مردم در معرض آسیب‌های ناشی از فضای مجازی هستند و خانواده‌ها باید تلاش کنند فضای مجازی عامل گسست بین اعضای خانواده نشود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۲۹ ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
قبل از این که شما تحقیق بکنید من به این نتیجه رسیده بودم. واقعا" فضای مجازی و ماهواره خیلی روی روح و روان مردم اثر بدی گذاشته من یه مدتی خیلی فیلتر شکن و ماهواره نگاه می کردم تقریبا می شه گفت معتادش شده بودم این ماهواره و اینترنت فقط صحنه های غیر اخلاقی نشان نمی دن بلکه با مستند هایی که شبکه های ماهواره ای نظیر من و تو می ذارن افکارت راجع به همه چیز عوض میشه الان دیگه نه تحریم شکن استفاده می کنم و نه ماهواره می بینم اولش یه کم سخت بود ولی دیگه عادت کردم.
دوستان دل هیچ کشوری به حال کشور دیگه نمی سوزه.
اگر مسولیین هم دلشون به حال ما نسوزه اصلا اشکالی نداره.
بیایید مردم هوای مردم رو داشته باشن قسم بخوریم که هیچ وقت سر کسی رو کلاه نذاریم
قسم بخوریم که قناعت کنیم
قسم بخوریم که هر کسی توی هر صنفی هستش یه مقدار انصاف داشته باشه
شرکت ها و کارخانه ها به سود کم راضی باشن
مردم با همدیگر با محبت رفتار کنن
دوران خیلی سختیه
پدر و مادرم دیابت دارن
داروخانه ها ما رو اذیت می کنن
دارن ولی نمی دن این انسولین لامذهب رو
سر همدیگر رو کلاه نذاریم به همدیگه دروغ نگیم
ناشناس
۱۳:۴۳ ۱۲ خرداد ۱۳۹۸
اینستاگرام فقط فیلتر