سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نه به معامله قرن/ آیت‌الله صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه؛

معامله قرن نمی‌تواند خواسته‌های مردم فلسطین را تامین کند/ اجرای این طرح‌ها مقاومت را از بین نمی‌برد

امام جمعه موقت تهران گفت: طرح معامله قرن هرگز قادر نخواهد بود مساله مقاومت را پاک کند.

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های‌گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، آیت‌الله کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه  گفت: تقوا جزو ضرورات همیشگی همه مردم است، در سوره عصر، خداوند به حضرت امام زمان (عج) قسم می‌خورد که انسان در حال خسران است جز کسانی که تقوا پیشه کرده اند.

وی با بیان اینکه اگر کسی چهار خصوصیت داشته باشد از سرمایه عمر خود بهره برده است، افزود: ایمان، عمل صالح، تواصی به حق و منکر از گناه و نکبت است.

امام جمعه موقت تهران در ابتدای خطبه دوم گفت: گاهی افراد در ماه مبارک رمضان دل خود را پاک می‌کنند و با پایان یافتن این ماه وارد بازی‌های سیاسی شده و این دل را آلوده می‌کنند.

آیت الله صدیقی ادامه داد: روز قدس برای ما روز اسلام است، این عنوانی است که امام راحل برای روز قدس انتخاب کردند، روز نیست بلکه یک جریان است، روز قدس باید بازخوانی مظلومیت فلسطینی‌ها و ظلم صهیونیست‌ها باشد. مقاومت باعث ترس صهیونیست‌ها شده و طرح معامله قرن و هر اقدام دیگری که تامین کننده خواسته‌های به حق مردم نباشد، هرگز قادر نخواهد بود مساله مقاومت را پاک کند.
 
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه روز قدس برای ما روز اسلام است، گفت: این عنوان را امام راحل برای روز قدس معین فرمودند روز قدس طی ۴۰ سال گذشته آوردگاه اعلام برائت از رژیم غاصب صهیونیستی و به اعلام موضع امت اسلامی ضداستکبارگری تبدیل شده است.

صدیقی ادامه داد: روز قدس یک روز نیست بلکه یک جریان و جبهه است و روزقدس عامل فراموش ناپذیری مسئله فلسطین و بازخوانی پرونده سیاه اسرائیل و حامیان اشغالگری و کودک کشی صهیونیست‌ها قرار دارد.

وی تصریح کرد: مقاومت و انتفاضه فلسطین امروز در جای جای سرزمین اشغالی ریشه دوانیده و موجب هراس رژیم صهیونیستی و مثلث شوم آمریکا، آل سعود و امارات به عنوان حامیان اصلی آن‌ها شده است.

امام جمعه موقت تهران گفت: امروز عمق آگاهی نسبت به مسئله فلسطین فراتر از منطقه یک ظرفیت بین‌المللی و جهانی برای پیگیری مطالبات فلسطینی‌ها است و طرح معامله قرن و هر اقدام دیگری که تأمین کننده خواست‌های مشروع و به حق ملت فلسطین به ویژه بازگشت آوارگان و برگزاری انتخابات آزاد برای تعیین حق سرنوشت نباشد، هرگز قادر نخواهد بود این مسائل بزرگ جهانی را حل کند.

صدیقی افزود: از نظر شرعی قرآن در دفاع از مظلوم محدودیت تعیین نکرده است بلکه فرامرزی دستور داده است که بر ما واجب است که از زنان و کودکان و مردانی که زیر ستم هستند، حتی اگر مسلمان نباشند، از آن‌ها حمایت کنیم و این منشور اخلاقی و جهانی پیامبر است.

وی گفت: در حدیث دیگری آمده است که اگر مظلوم ندا بدهد «ای مسلمانان» و مسلمانان او را اجابت نکنند، آن فرد خاصیت مسلمانی ندارد.

خطیب موقت نماز جمعه با اشاره به سالروز درگذشت بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی گفت: ایشان دو جبهه‌ای را که برای همیشه مقابل هم هستند را یکی جبهه استکبار و دیگری جبهه مستضعفین می‌دانند که این امر نشان می‌دهد انقلاب ما انقلاب ایرانی نیست و انقلاب مستضعفان است که انشالله به ظهور ختم خواهد شد.

صدیقی ادامه داد: جای این است که دانشگاه‌ها و حوزه‌ها در مسئله ولایت حضرت امام راحل و رهبر انقلاب و رمز نفوذ ایشان تحقیق کنند؛ اینکه بزرگترین قدرت‌ها در اتاق‌های شیطنت خود نقشه‌ها می‌کشد و اعتراف می‌کنند که مقدماتی را برای ضربه زدن فراهم می‌کنند، اما رهبری با یک سخنرانی همه آن‌ها را ضایع می‌کند، جای تحقیق دارد.

وی خاطرنشان کرد: در آستانه رحلت امام باید پژوهشکده‌هایی در ارتباط با رهبری امام راحل و سه دهه رهبری اعجاب آمیز رهبر معظم انقلاب که مقابله با فتنه‌ها، مقابله با توطئه‌های جهانی را داشتند، بررسی کند؛ اینکه ۳۰ سال کشور ما در اوج امنیت بوده و پیشرفت‌های علمی خیره کننده داشته‌ایم تا جایی که دشمنان کمیته‌هایی را تشکیل دادند که جلوی پیشرفت‌های علمی را بگیرند و کمرنگ کنند و امید را به یأس تبدیل کنند. این امر این جزو ضرورت‌هایی است که متدینین انقلابی، دانشگاهی و حوزوی باید انجام دهند.

خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به مسئله مذاکره با آمریکا گفت: در سال ۹۲ زمزمه مذاکره شروع شدو عده‌ای مذاکره کردند و علی رغم هشدار‌های صریح و شفاف رهبر انقلاب که به دشمن اعتماد نکنید و از دشمن تضمین بگیرید و فریب لبخند‌های آنان را نخورید، بازهم قضیه برجام بدون هیچ تضمینی انجام شد.

صدیقی با بیان اینکه فلسفه مسئله مذاکره لغو همه تحریم‌ها بود، گفت: در این باره شعاره‌ها، سخنرانی‌ها و میتینگ‌ها برگزار شد، اما نه تحریم‌ها لغو شد، بلکه تحریم‌های بعدی هم در زمان اوباما اضافه شد.

وی تاکید کرد: اروپا نیز همان راهی را می‌رود که نه تنها خسارت‌ها را جبران نکرد و نه تنها با عهد شکنی آمریکا مقابله نکرد بلکه به یک «تأسف می‌خوریم» بسنده کردند و به فرمان آمریکا که به آن‌ها اجازه معامله نفتی هم داده بود، عمل نکردند.

خطیب موقت نماز جمعه تهران خاطرنشان کرد: آیا وقت آن نرسیده است که به اقتصاد مقاومتی فکر کنیم؟ به نیرو‌های جوان و خلاق خود میدان دهیم و تغییر رویه و روش دهیم؟ ما ملتی خدا باورو زیر پرچم امام زمان (عج) هستیم و در نهایت ملتی هستیم که باید این پرچم را با رهبری رهبر عزیز به صاحب اصلی‌اش انتقال دهیم.

صدیقی با اشاره به شعار سال گفت: امسال سال رونق تولید معرفی شده آیا قدمی در این راه برداشته شده و عملی شده است؟ گره اقتصاد ما با فراهم کردن زمینه تولید باز خواهد شد و قیمت ارز نیز باید در همین راستا تأمین شود.

وی افزود: به عبارت دیگر قیمت ارز باید در نرخی تعیین شود که تولید را که نیروی محرکه اقتصاد است، به حرکت درآورد، اما متأسفانه عملکرد آن در راستای تأمین منافع به اصطلاح صادرکنندگان و صاحبان ارز و سیستم بانکی پیش می‌رود.

خطیب موقت نماز جمعه تهران تصریح کرد: اگر به مراکز تولید سر بزنید، می‌‎بینید که آن‌ها متأسفانه در حال جان دادن هستند و آن‌هایی که تولید را حفظ کرده‌اند در حال مجاهده هستند و ایمان یا عاطفه‌شان اجازه نمی‌دهد کارگران را بیکار کنند.

صدیقی ادامه داد: دو نفر از کارشناسان کاخ سفید تصریح کردند کاری که ما در برابر قیمت ارز انجام دادیم و قیمت ارز را به جایی رساندیم که مدیریت برای ایران مشکل خواهد شد، اما باید بدانیم در سال‌های ۷۲ – ۷۳ کشور با اتخاذ سیاست‌های لیبرالیستی و سرمایه داری و عدم توجه به توصیه کارشناسان دلسوز و انقلابی بحران اقتصادی واقع گردید.

وی خاطرنشان کرد:در سال ۷۴ تورم به ۵۰ درصد و بدهی ۴۰ میلیارد دلاری برای کشور ایجاد شد و فشار ناشی از آن برای مردم مشکل ایجاد کرد تا دولت وقت علاوه بر تغییر بسیاری از مسئولان اقتصادی منش سیاست‌گذاری را تغییر دهند و با کاهش بیش از صد درصدی نرخ ارز که از ۷۴۰ به ۳۰۰ تومان تقلیل دادند، تثبیت آن باعث شد در سال ۷۵ علاوه بر کاهش نرخ تورم از ۵۰ در صد به ۲۳ درصد رشد اقتصادی کشور دو برابر شد و رونق ایجاد شد.

خطیب موقت نماز جمعه تهران در پایان گفت: امروز بی ارزش شدن پول ملی موجب سر افکندگی ما هم در داخل و هم در خارج شده است و بحران گرانی‌ها کنترل نشده؛ عده‌ای معتقدند مشکل از قانون است، اما صاحبان اختیار و دو وزارتخانه‌ای که به این مسئله مربوط هستند، می‌توانند به گروهی مأموریت دهند تا بازار را کنترل کنند و ریشه‌های گرانی را پیدا کنند.

انتهای پیام /
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۵۱ ۱۰ خرداد ۱۳۹۸
همان طورکه امریکا درخروج ازبرجام ضر روزیان دیددرمعامله قرنشان امریکا وایادی منطقه ای شان بیشترضرروزیان خواهددید وسیاستهای ایران چون به حق است درانظارجهان جایگاه رفیعی خواهدداشت
مهدی
۱۶:۱۴ ۱۰ خرداد ۱۳۹۸
القدس لنا