وی ادامه داد: در بند ۵ این بخشنامه افزایش پوشش تحصیلی و عدالت تحصیلی از سوی آموزش و پرورش مورد توجه قرار گرفته است و از مشاوران امور زنان در خواست شده است تا در این موضوع اهتمام ویژهای داشته باشند.
مدیر کل امور زنان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به وضعیت فعلی پوشش تحصیلی دختران در مقاطع مختلف تصریح کرد: اکنون پوشش تحصیلی دختران در دوره ابتدایی ۹۸ درصد، در دوره متوسطه اول ۹۲ درصد و در متوسطه دوم ۸۰ درصد است و در این میان گزارشاتی مبنی بر آمار ترک تحصیل و بازمانده از تحصیل در دختران برخی از استانها افزایش یافته است.
مینایی بیان کرد: انتظار میرود در تدوین و نظارت برنامههای مربوط به افزایش پوشش تحصیلی مشارکت حداکثری دستگاههای دیگر وجود داشته باشد تا عدالت آموزشی محقق شود.
وی افزود: برنامهریزی حساس به جنسیت برقراری عدالت جنسیتی و کاهش محرومیت در بخش دختران از برنامههایی است که در دفتر امور زنان آموزش و پرورش دنبال میشود.
مدیر کل امور زنان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به انجام پروژه پژوهشی تدوین بسته عملیاتی بازگرداندن دختران بازمانده از تحصیل و ترک تحصیل کرده با همکاری معاونت زنان گفت: در تدوین این بسته از ظرفیتها و قابلیتهای درون دستگاهی همچون معاونتهای آموزشی و برون دستگاهی از جمله جوامع محلی برای شناسایی علل و تدوین راهکارهای عملیاتی بهره گرفته میشود.
وی بیان کرد: بعد از شناسایی علل و تدوین راهکارها برای توسعه پوشش تحصیلی، جذب و بازگرداندن این دختران با راهکارهای جدید و همکاری معاونتهای آموزشی و سایر بخشهای ذیربط گام بعدی است که در دستور کار داریم.
انتهای پیام/