سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون امور صنایع وزارت صمت مطرح کرد؛

راهکار‌های اجرایی برای جبران کمبود قطعات خودرو/ تمرکز بر عمق ساخت داخل صنعت قطعه

مقیمی گفت: باید راهکار‌های لازم برای تکمیل خودرو‌های ناقص اخذ شود تا با افزایش عرضه شاهد ایجاد آرامش در بازار باشیم.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شاتا، در نشست مشترک معاون امور صنایع با تعدادی از نمایندگان تشکل‌های صنعت قطعه سازی و خودرو‌سازی کشورمان راهکار‌های اجرایی جهت تسریع در تامین و جبران کمبود قطعات که منجر به تولید خودرو‌های ناقص شده است، بررسی و تصمیات لازم در این راستا اتخاذ شد.

فرشاد مقیمی در این نشست با تاکید بر ضرورت ایجاد هم افزایی در صنعت خودرو و همراهی قطعه سازان با تولیدکنندگان این صنعت اظهارداشت: حفظ و صیانت از صنعت خودرو که قطعه سازی نیز جزیی از این زنجیره به شمار می‌رود یکی از دغدغه‌های اصلی به شمار می‌رود و وزارت صنعت، معدن وتجارت همواره بررفع مشکلات این بخش همانند سایر صنایع کشور تاکید دارد.

وی افزود: صنعت خودرو از صنعت قطعه سازی جدا نیست و همه در کنارهم باید به توسعه این صنعت استراتژیک کمک نماییم.


بیشتر بخوانید: برنامه ریزی برای تقویت ساخت داخل در صنعت قطعه سازی/ظرفیت بالای قطعه‌سازان در شرایط تحریم


معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت از تمامی دست اندرکاران این صنعت اعم از قطعه سازان و خودروسازان خواست که با همدلی و همراهی همانند سال‌های گذشته نسبت به رفع مشکلات پیشگام باشند تا با تسریع در افزایش عرضه خودرو به بازار میزان تعهدات به مشتریان کاهش یافته و بخشی از سرمایه در گردش مورد نیاز این صنعت تامین شود.

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت با تاکید بر تکمیل خودرو‌های ناقص خطاب به دوخودروساز بزرگ خواستار ارایه برنامه زمانبندی مشخص جهت تکمیل و تحویل به موقع خودرو‌های موجود در کارخانه‌ها شد.

مقیمی با تاکید بر رضایت مشتریان خاطر نشان‌کرد: با همکاری یکدیگر باید راهکار‌های لازم برای تکمیل خودرو‌های ناقص بکار گرفته شود تا با عرضه بخش عمده‌ای از این خودرو‌ها به بازار شاهد ایجاد آرامش در فضای کنونی بازار باشیم.

وی در ادامه رفع مشکلات تخصیص ارز، کمبود نقدینگی قطعه سازان و تسریع در ترخیص قطعات مورد نیاز صنعت خودرو از گمرک را از مهمترین مشکلات این صنعت برشمرد و خاطر نشان کرد: وزارت صنعت، معدن وتجارت با همکاری بانک مرکزی بدنبال اجرای راهکار‌هایی جهت تسریع در تخصیص ارز به صنعتگران این بخش است.

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت همچنین در این نشست با تاکید ضرورت شناسایی و رصد وضعیت واحد‌های صنعتی خاطر نشان‌کرد: تشکل‌های تخصصی باید نسبت به وضعیت واحد‌های صنعتی حساس باشند و وزارت صنعت، معدن وتجارت را در جریان وضعیت واحد‌هایی که با ظرفیت پایین مشغول به کار هستند و یا متوقف شده اند، قرار دهند تا در اسرع وقت نسبت به رفع مشکلات این واحد‌ها اقدام لازم صورت گیرد.

پیگیری عمق ساخت داخل

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت در بخش دیگری از سخنانش باردیگر بر تمرکز بر عمق ساخت داخل و شناسایی توانمندی‌های تولیدکنندگان در توسعه ساخت قطعات خودرو در کشور تاکید کرد و افزود: در شرایطی که تحریم، اقتصاد به ویژه تولید کشورمان را هدفگذاری کرده است همراهی و هماهنگی در این صنعت بیش از پیش به صیانت از این صنعت مهم کمک خواهد کرد.

به گفته مقیمی بسیاری از توانمندی‌هایی که در سنوات گذشته در صنعت خودرو بدست آمده، دستاورد ناشی از تحریم‌های گذشته است.

وی افزود: مردم همیشه در شرایطی که محدودیت‌ها علیه کشورمان شدت پیدا کرده است، متحدتر در صحنه حاضر شده و بسیاری از اقدامات نیز در همین دوران ظهور و بروز داشته است.

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت اظهار امیدواری کرد با اجرای پروژه‌های ساخت داخل بتوانیم شاهد جهش بزرگی در داخلی سازی صنعت خودرو در کشورمان باشیم.

انتهایپیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.