سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صنایع مستقر در دیّر پیوست زیست محیطی و سلامت ارائه دهند

فرماندار شهرستان دیّر گفت: صنایع و پتروشیمی‌های مستقر در این شهرستان به منظور کاهش نگرانی‌های مردمی پیوست‌های زیست محیطی و سلامت خود را ارائه دهند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، کریم علی‌حسنی در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دیر افزود: فناوری و صنایعی که در منطقه مستقر می‌شوند و تولیداتی که دارند برای کشور لازم است اما این صنایع  باید پیوست‌های زیست محیطی و مراقبت از سلامت مردم را مدنظر قرار دهند.

وی با انتقاد از بی‌توجهی بعضی از ادارات به مصوبات شورای سلامت و تأخیر در عملیاتی شدن آن‌ها، ادامه داد: نه تنها مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان بلکه مصوبات سایر جلسات نیز باید اجرایی شود و نباید نسبت به قولی که به مردم داده‌ایم بی‌توجه باشیم.

فرماندار دیر گفت: شرایط بهداشتی بازار‌های هفتگی مطلوب نیست و شهرداری‌ها باید برای جابه‌جایی و ساماندهی تلاش کنند.

علی حسنی با تاکید بر اینکه شهرداری دیر باید هر چه زودتر برای ساماندهی پسماند اقدام کند، بیان کرد: محیط زیست نیز برای حل مساله پسماند در تمام شهر‌ها وارد میدان شود و انتظار داریم هرچه زودتر این موضوع به سرانجام برسد.

او همچنین با اشاره به بسیج ملی کنترل فشارخون گفت: همکاری همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها در زمینه اجرای طرح بسیج کنترل فشار خون الزامی و وظیفه‌ای همگانی است.

روان‌آب‌های سطحی معضل شناگاه‌های بندر دیّر

رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان دیّر نیز گفت: پساب و روان‌آب‌های سطحی بندر دیّر معضلی برای بهداشت و سلامت شناگاه‌های این شهر است.

محسن خیراندیش افزود: گردشگری دریایی یکی از محور‌های توسعه شهرستان دیّر محسوب می‌شود که باید در زمینه توسعه زیرساخت‌ها به پیوست‌های سلامت و زیست‌محیطی آن توجه ویژه کرد.

وی ادامه داد: برطرف کردن آلودگی زیست‌محیطی در ساحل دریا و شناگاه‌های تعیین شده باید در اولویت قرار گیرد.

رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان دیّر با بیان اینکه ورود پساب فاضلاب به دریا در برخی نقاط ساحلی دیّر سلامتی شناگران را به خطر می‌اندازد، گفت: پساب و روان‌آب‌های سطحی بندر دیّر معضلی برای بهداشت و سلامت شناگاه‌های این شهر است.

خیراندیش بیان کرد: شهرداری و شرکت آب و فاضلاب باید از ورود پساب و روان‌آب‌های‌سطحی به دریا جلوگیری کنند.

وی با تأکید بر پایش میکروبی و زیست‌محیطی شناگاه‌های شهرستان دیّر یادآور شد: دستگاه‌های مرتبط باید پایش میکروبی و زیست‌محیطی شناگاه‌های این شهرستان را به طور مستمر انجام دهند و شناگاه‌های آلوده را نیز با پرچم‌های زردرنگ مثلثی شکلی که معرف شنا ممنوع است، به مردم معرفی کنند.

انتهای پیام/ک

شرایط بهداشتی بازار‌های هفتگی دیر مطلوب نیست

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.