سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کنکور ۹۸/ کنکوری‌ها مجاز به روزه گرفتن هستند؟

دانشجویان در ایام منتهی به کنکور نیاز به چند ساعت استراحت دارند که باید در این زمان بیشترین بهره را از زمان خود ببرند.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کنکور یکی از مهم‌ترین آزمون‌های زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب می‌آید.

در واقع کنکور را می‌توان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم می‌زند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.

روش درست مطالعه برای کنکور، برنامه‌ریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که داوطلبان باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.


بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوری‌ها را تار و مار می‌کند


برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساخته‌اید و می‌توان با آرامش کامل و برنامه‌ریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوری‌ها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجه‌ای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.

محمدرضا کیوانفر مشاور تحصیلی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره روزه گرفتن کنکوری‌ها اظهار کرد: در صورتی که مغز قند کافی  نداشته باشد، روزه داری برای افراد مشکل ساز خواهد شد؛ برخی افراد به نوع خوراک خود توجه نمی‌کنند و عادت دارند بدون سحری روزه بگیرند که این رویه سلامت جسمانی آنها را با مشکل روبرو خواهد کرد.

وی بیان کرد: بهتر است کنکوری‌ها برای روزه داری در ماه رمضان  چهار تا ۶ ساعت بعد از وعده سحری مطالعه داشته باشند و استراحت خود را به بعد از این ساعات موکول کنند که بهترین زمان برای تثبیت حافظه است؛ به این بچه‌ها توصیه می‌شود در وعده افطار تا سحر به میزان کافی مایعات مصرف کنند تا بدن در اثر کمبود آن تحلیل نرفته و عملکرد مغز دچار مشکل نشود.

این مشاور تحصیلی افزود: برخی از مایعات مانند شیر به همراه عسل، موز و غیره برای رفع عطش و رساندن قند کافی به مغز ترکیب غذایی بسیار مناسبی است که مصرف آن در ۲ وعده افطار و پیش از خواب توصیه می‌شود.


بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ در فصل امتحانات نهایی چگونه برای کنکور درس بخوانیم؟


کیوانفرد تشریح کرد: کنکوری‌ها برای تثبیت حافظه و افزایش یادگیری باید به خواب  خود توجه کنند، از این رو به این افراد توصیه می‌شود که ۶ تا هفت ساعت خواب مناسب داشته باشند؛ لازم است یک تا یک ساعت و نیم بین افطار تا صرف شام فاصله باشد و مطالعه سه ساعت پس از صرف افطار آغاز شود.

این مشاور تحصیلی ادامه داد: کنکوری‌ها در این روزها باید از تحرکات بدنی پرهیز کنند؛ به طور کلی زمانی که در وعده افطار غذا وارد بدن می‌شود مغز به قسمت‌های دیگر بدن به جزء دستگاه گوارش و کبد کمتر رسیدگی می‌کند و اگر مطالعه‌ای صورت گیرد، کارآیی و بازدهی مناسبی نیز نخواهد داشت.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۰۰ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
والا من که نمیدونم. ولی قران میگه لاضرر و لا ضرارا فی السلام
اسلام با ضرر دیدن و ضرر رساندن مخالف است که به پویایی و روز امد بودن دین اشاره میکنه ینی در شرایطی مثل ماه رمضان که به کنکوری ها و نتیجه انها اسیب میزنه قاعدتا طبق این ایه نباید واسه ما واجب باشه!!!
فاطمه
۱۰:۱۶ ۱۱ خرداد ۱۳۹۸
این کنکور لعنتی همه زندگیمون رو به باد میده کاش ازاول براساس شرط معدل بود الان این کنکور کاری بامن کرده ک وقتی بش فک میکنم دچارسردردای عصبی میشم‌ک اونقدشدیدن ک چن ساعت از زندگیمو مختل میکنه
ناشناس
۰۴:۵۷ ۱۱ خرداد ۱۳۹۸
سلام
پارسال کمتر از ده تا روزه گرفتم و قبول هم نشدم امسال خدا بهم توفیق داده تا الان حدودا 24 تا رو گرفتم.صبح اختصاصی می خونم و بعد از ظهر عمومی و بعد از افطار فیزیک یا ریاضی رو مرور می کنم تا خوابم نبره.البته الان مساله این است که ماه رمضان داره تموم میشه و الان در این خصوص گزارش گذاشتند.بنظرتون کمی دیر نیست؟
رضاافشار
۰۰:۳۶ ۱۱ خرداد ۱۳۹۸
سلام و عرض ادب لطفا حمایت کنید و درخواست ما را مبنی بر برداشتن شرط معدل حداقل 15 را برای قبولی فرزندان فرهنکیان. در ورود به تربیت معلم حذف نمایند ،به وزارت آموزش و پرورش. انعکاس هید. ممنون از لطف شما
رضاافشار
۰۰:۲۱ ۱۱ خرداد ۱۳۹۸
با سلام لطفا حمایت از کسانی کنید که معدل زیر15 دارند و علاقمند به انتخاب. تحصیل در تربیت معلم می باشند ممنون
ارغوان
۲۳:۱۰ ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
مجبوریم به روزه گرفتن این دنیا رو که نداریم اون دنیا رم نداشته باشیم
مهمان
۲۱:۴۰ ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
روزه واجب شرعیه ... قرآن و روایات میگه تو سفر یا بیماری نباید روزه گرفت...ولی دیگه کنکور رو نشنیده بودیم.
ناشناس
۱۴:۵۴ ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
کار شاخی نمیکنن که نگیرن انقد افرادرو نباید بالا پایین کرد
مریم
۱۵:۴۰ ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
یا تو نمیدونی کار شاخ چیه یا کنکور داشتی رد میشدی گفتی منم یه چی بپرونم
ناشناس
۱۳:۲۱ ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
ههههههههه
ناشناس
۱۲:۲۹ ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
عالی
ناشناس
۰۹:۲۲ ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
مرگ بر کنکور
ناشناس
۱۲:۱۸ ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
ای گفتی من تو دوازده سال دوران تحصیلم دانش آموز ممتازی بودم اما کنکور سرنوشتمو عوض کرد امیدوارم شما مثل من نشید
زینب
۰۹:۱۷ ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
ما با روزه گرفتن مشکل نداریم با سهمیه ها مشکل داریم برا اونا راه حل پیشنهاد بدین
یاشار
۱۰:۵۳ ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
به نظر من مشکل تو اصلا سهمیه ها نیست آخه تو الان باید مشغول درس خوندن باشی یا اخبار خوندن وپرسه تو اینترنت؟برو خوب فکراشو بکن!
الناز
۱۴:۳۳ ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
یه کنکوری همون قدر که باید به درس خوندن مشغول باشه به استراحتم نیاز داره
ناشناس
۲۱:۵۳ ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
همش که بخوای درس بخونی دیوونه میشی