وی تصریح کرد: این رسیدها به منزله کارت هوشمند بوده و دارندگان این رسیدها میتوانند با مراجعه به بانکها و ادارات نسبت به ارائه خدمت اقدام کنند.
ابوترابی در پاسخ به این پرسش که برخی از بانکها نسبت به پذیرش رسیدها اقدام نمیکنند و این موضوع چه دلیلی دارد، گفت: در همین زمینه امروز جلسهای از سوی مسئولان فناوری اطلاعات سازمان ثبت احوال با مسئولان بانک مرکزی برگزار شد و از این به بعد بر اساس بخشنامه صادر شده از سوی دولت تمام دستگاهها اعم از بانکها موظف به پذیرش این رسیدها هستند.
سخنگوی سازمان ثبت نام کشور اضافه کرد: در سال ۹۶ و ۹۷ با توجه به اتمام اعتبار کارتهای نمونه قدیم با مصوبه هیئت وزیران استفاده از این کارتها تا پایان سال ۹۷ تمدید شد و بر اساس همین مصوبه اعتبار این کارتها از از ابتدای فروردین ۹۸ به اتمام رسید و در واقع تمام کارتهای نمونه قدیم از اعتبار ساقط شدهاند و هم اکنون مورد استفاده در دستگاههای اجرایی نخواهند بود.
وی تصریح کرد: فیشهایی که در این زمینه مدنظر است به گونهای در نظر گرفته شده است که دستگاههای اجرایی میتوانند به صورت آنلاین عکس فرد مذکور را نیز از طریق سامانه ثبت احوال اسکن کنند و این فیشها تا زمانی که کارت هوشمند فرد در اختیارش قرار نگیرد معتبر خواهد بود.
ابوترابی سپس به آخرین وضعیت صدور کارت ملی هوشمند اشاره کرد و افزود: این آمار تا پایان سال ۹۷، ۵۰ میلیون و ۹۴۵ هزار و ۸۲۷ نفر بوده است که این افراد مراحل تکمیل ثبت نام خود را انجام و نسبت به درخواست کارت هوشمند اقدام کرده اند که از این تعداد ۴۵ میلیون و ۲۹۳ هزار و ۲۹۱ مورد کارت هوشمند صادر شده که بر اساس آمار ۴۴ میلیون و ۲۲۱ هزار و ۸۲۱ نفر کارت ملی هوشمند خود را دریافت کردهاند.
وی ادامه داد: از جمعیت تقریبا ۶۲ میلیون نفری در کشور که واجد شرایط کارت هوشمند هستند؛ حدود ۵۱ میلیون نفر تکمیل درخواست کارت هوشمند را انجام دادهاند و در مراحل صدور کارت هوشمند قرار گرفتهاند ضمن اینکه پیشبینی میشود ۸ الی ۱۰ میلیون نفر نیز برای دریافت ثبت نام و تکمیل مراحل اخذ کارت هوشمند اقدام نکرده باشند که البته بخشی از جامعه نسبت به دریافت کارت هوشمند مانند دوره گذشته اقدام نخواهند کرد.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
جالبه 3 سال دیگه از اعتبار این کارتهای هوشمند مونده طبق تاریخی که روش زدن تا سال 1401
نگرفته باز باید بریم برای کارت بعدی