وی با اشاره به محورهای اصلی این کنفرانس افزود: تغییر اقلیم، سیلاب ها و خشکسالی ها، هیدرولوژی و مدیریت منابع آب، هیدرولوژی، سیستم های هشدار سیل و مدیریت ریسک، داده کاوی و سنجش از دور در هیدرولوژی، هیدرولوژی و مدیریت حوضههای شهری، هیدرولوژی، محیط زیست و آبهای غیرمتعارف، هیدرولوژی، اقتصاد و حکمرانی آب، هیدرولوژی، آبخیزداری و حفاظت از منابع آب، شبیه سازی و مدل سازی در هیدرولوژی، هیدروژئولوژی و آبهای ژرف، هیدرولوژی و سازههای آبی، هیدرولوژی در علوم کشاورزی و هیدرولوژی، فرهنگ سازی و اخلاق آب از جمله محورهای این کنفرانس هستند.
به گفته وی در طول برگزاری کنفرانس محققان و پژوهشگران، یافتهها و تجربیات خود را به اشتراک میگذارند تا رهنمونی برای آیندهای بهتر و توسعهای پایدارتر رقم خورد و عرصه این تبادل نظرات و بحث و نقدها خود دانشگاه عملی خواهد شد برای دانشجویان جوانی که قدم در فراگیری علم و دانش نهادند.
این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز گفت: در این کنفرانس علاوه بر ارائه سخنرانیها و یافتههای علمی و پژوهشی به صورت پوستر توسط شرکت کنندگان، کمیته علمی سمینار، کارگاههای آموزشی متعددی را تدارک دیده است که در کنار سمینار برگزار خواهند شد.
وی امکان برگزاری نمایشگاه که شرکتها و صنایع مرتبط بتوانند دستاوردهای خود را ارائه کننپ نیز از دیگر برنامههای جانبی این سمینار عنوان کرد و یادآور شد: در این کنفرانس برای اولین بار به هیدرولوژی در قاب رسانه نیز به عنوان یک برنامه جانبی نگریسته شده است و این امکان برای فعالان عرصه خبر، عکس، فیلم کوتاه، فیلم مستند، تصویرسازی آموزشهای عمومی و ... به همراه نشستهای تخصصی همراه با فرهیختگان و فعالان این عرصه نیز فراهم آماده است تا هر چه بهتر به جایگاه علم هیدرولوژی و نگرشها و کاربردهای آن از نگاه رسانهای پرداخته شود.
فاخری فرد تصریح کرد: سومین روز کنفرانس، اختصاص خواهد داشت به برنامههای تورگردی از چشم اندازهایی که دست طبیعت آثار بدیعی در پیکره طبیعت استان برجای گذاشته است.
انتهای پیام/ش