سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر نیرو مطرح کرد؛

رونق گردشگری از دریاچه‌ها و تالاب‌های کشور/ ساخت ۶۰ سد ملی از ابتدای دولت یازدهم تاکنون

اردکانیان گفت: با امضای تفاهم نامه با سازمان گردشگری به دنبال رونق گردشگری از دریاچه‌ها و تالاب‌های کشور هستیم.

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا اردکانیان وزیر نیرو در مراسم امضای تفاهم نامه سازمان گردشگری با وزیر نیرو اظهار کرد: در اجرای دستور رئیس جمهور و تاکید ایشان در جلسات مختلف، در اردیبهشت مراسم افتتاح گروهی از طرح‌های منابع آب و خاک ورزی صورت گرفت تا با فراهم کردن ترتیباتی از سوی وزارت نیرو و سازمان گردشگری بتوانیم امسال در آغاز فصل گرم با ارائه راهکار‌های مناسب امکان جلب و جذب بخش خصوصی را برای توسعه و رونق گردشگری در استفاده از فضا‌های مناسب آبی کشور در مدیریت وزارت نیرو فراهم کنیم.


بیشتر بخوانید: تابستان امسال را بدون مشکل سپری می‌کنیم/ نیروگاه‌های برق آبی در شرایط بهتری قرار دارند 


وی افزود: با رعایت قوانین و مقررات که مهم‌ترین آن بحث حفاظت کمی و کیفی منابع آب و سایر ترتیبات قانونی است، مردم می‌توانند از این فرصت‌های مناسب گردشگری استفاده کنند.

حاشیه سد‌ها میزبان گردشگران می‌شوند

وزیر نیرو ادامه داد: با توجه به فرصت‌ها و استعداد‌هایی که برخی استان‌ها دارند، توانسته‌اند توجه بخش خصوصی را به خود جلب کنند که بدین منظور پروژه‌هایی در برخی استان‌ها از جمله گلستان اجرا شده است.

اردکانیان از ارائه گزارش مشترک وزارت نیرو و سازمان میراث فرهنگی به رئیس جمهور در روز آینده خبر داد و گفت: امیدواریم در تابستان امسال در سایت‌های مختلف با کمک استانداران، بیلان خوبی از نتیجه تفاهمنامه امروز به دست آید.

سد‌ها و تالاب‌ها بخشی مهمی از حوزه گردشگری را به خود اختصاص داده‌اند

در ادامه علی اصغر مونسان رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تأکید بر این موضوع که گردشگری منحصر به یک سازمان نیست، اظهار کرد: امکاناتی که باید برای گردشگری به کار گرفته شود، فرابخشی است و یکی از سیاست‌ها تنوع گردشگری در کشور است که تلاش می‌کنیم این سیاست را با همکاری دستگاه اجرایی انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه سد‌ها و تالاب‌ها بخش مهمی از حوزه گردشگری را شامل می‌شوند، افزود: سرعت ایجاد اشتغال در گردشگری ۲ تا ۲.۵ برابر سایر بخش‌هاست و امیدواریم با اجرای تفاهمنامه امروز، در تابستان بتوانیم چند پروژه که پیش از این مورد مطالعه قرار گرفته است را اجرا کنیم.

سد‌ها و تالاب‌های تهران جاذبه‌های گردشگری طبیعی، ورزشی و سلامت دارند

در ادامه سیدحسن رضوی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران با اشاره به واقعیت سد‌ها و رودخانه‌های تهران، گفت: از لحاظ طبیعی جاذبه‌هایی در موقعیت سد‌ها و رودخانه‌های استان تهران وجود دارد که قاعدتا با احداث سد‌ها در ۳ الی ۴ دهه قبل خانه‌های سازمانی و مجموعه‌های ورزشی در مجاورت سد‌ها احداث شد که در دهه قبل با تغییر سیاست در بهره وری از سد‌ها و واگذاری این امر به بخش خصوصی، سکونتگاه‌ها خالی ماند.

وی افزود: با توجه به شرایط استان تهران به راحتی می‌توان از سد‌ها برای گردشگری طبیعی، ورزشی و سلامت استفاده کرد.

رضوی با اشاره به موقعیت سد‌های لتیان، کرج، طالقان و لار در تهران، گفت: در کنار تأسیسات فاضلاب، بحث کوچ عشایر وجود دارد که می‌تواند مقصد بسیاری از گردشگران خارجی باشد ضمن آنکه از مجموعه آب درمانی مجاور کوه دماوند به عنوان گردشگری سلامت و ورزشی و در سد طالقان که در کنار آن کمپ ۵ هکتاری وجود دارد می‌توان به عنوان کمپ ورزشی استفاده کرد.

خاموشی امسال را باید از مردم بپرسیم

رضا اردکانیان وزیر نیرو در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین وزارت نیرو و سازمان میراث فرهنگی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به برکت نزول بارش بحث استفاده از مواهب طبیعی موجود در کشور بیشتر نمایان شده است.

وی افزود: باتوجه به تاکید ریاست جمهوری با ساماندهی مناسب‌تری با سازمان میراث فرهنگی در صدد فراهم کردن فرصت‌های بیشتر در راستای رونق گردشگری از دریاچه‌ها و تالاب‌های کشور هستیم البته این بدان معنا نیست که در گذشته اینگونه فعالیت‌ها را نداشتیم، اما محدودیت‌هایی در این زمینه وجود داشته است.

اردکانیان ادامه داد: امروز در شرایطی قرار گرفته‌ایم که تفاهم‌نامه میان وزارت نیرو و سازمان میراث فرهنگی می‌تواند فرصت مناسبی برای رونق گردشگری باشند البته به شرطی که تمام مسائل زیست محیطی رعایت شود تا سلامت آب برای شهروندان همچنان حفظ شود.

به گفته وزیر نیرو با توسعه فعالیت‌های گردشگری شغل‌های متنوعی در کنار پهنه‌های آبی نظیر فعالیت‌های آبزی پروری و ورزشی وجود دارد که امسال و سال‌های پیش‌رو زمینه را برای اشتغال بیشتر فراهم می‌کند.

ساخت ۵۰ سد استانی در راستای گام دوم انقلاب

این مقام مسئول در پاسخ به سوال خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مبنی بر آخرین وضعیت سد سازی در گام دوم انقلاب اظهار کرد: از ابتدای دولت یازدهم تا کنون بیش از ۶۰ سد ملی و ۵۰ سد استانی ساخته و به بهره‌برداری رسیده است و تا پایان دولت دوازدهم به این تعداد افزوده خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به تحولات اقلیمی وزارت نیرو درصدد است تا در آینده نزدیک دریافت به هنگام تری از شرایط آبی داشته باشد.

وزیر نیرو ادامه داد: وزارت نیرو بر اساس توسعه کشور و پتانسیل منابع آبی طرح‌های نهایی را مطالعه کرده است که به مرحله اجرا در بیاورد.

اردکانیان با تاکید بر این موضوع که مخازن و سد‌های دست ساز بشر برای اهداف اصلی و فرعی مختلفی ساخته می‌شود، بیان کرد: هم اکنون از حدود ۴۷ هزار سد بزرگ رقم قابل ملاحظه‌ای از سد‌ها هستند که هدف اصلی آن‌ها کنترل سیلاب، تأمین آب و تولید برق است البته این امر بدان معنا نیست که سد‌ها تک منظوره هستند.

وی افزود: باتوجه به آنکه همه ساله سهم بارش‌ها را به یک اندازه دریافت نمی‌کنیم و پس از چند سال خشکسالی به یک باره با ترسالی روبرو می‌شویم از این رو باید سد‌هایی با کنترل سیلاب داشته باشیم که هر گاه بارشی صورت می‌گیرد امکان نگه‌داشت آن وجود داشته باشد.

وزیر نیرو درباره اینکه آیا امسال خاموشی برنامه‌ریزی شده‌ای خواهیم داشت، گفت: این سوالی است که من باید از هموطنان مصرف‌کننده بپرسم که آیا قرار است کماکان مصرف صحیحی داشته باشیم و چنانچه پاسخ مثبتی بشنوم اعلام می‌کنم که به هیچ عنوان خاموشی نخواهیم داشت.

این مقام مسئول با بیان اینکه بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش سال‌های گذشته را جبران کرده است اظهار کرد: با توجه به شروع زودرس فصل گرما هموطنان در بخش‌های خانگی عمومی و اداری باید به موضوع مصرف برق توجه داشته باشند.

وزیر نیرو با بیان اینکه ظرفیت تولید برق روال عادی خود را طی می‌کند، گفت: پیش‌بینی شده بود که امسال نسبت به سال گذشته حدود ۵ هزار و ۲۰۰ مگاوات ظرفیت جدید وارد مدار شود که میزان قابل توجهی از آن محقق شده است.

شیوه نامه طبیعت گردی پیرامون سد‌ها در دو هفته آینده ابلاغ می‌شود

در ادامه علی اصغر مونسان رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم برای طبیعت‌گردی حوزه مخازن آبی است که گردشگران می‌توانند از بدنه سد تاسیسات و نیروگاه‌ها بازدید کنند.

وی افزود: با امضای تفاهم‌نامه و ابلاغ شیوه نامه در دو هفته آینده مدیران کل استان‌ها می‌توانند کار توسعه گردشگری و طبیعت‌گردی پیرامون سد‌ها را آغاز کنند.

به گفته مونسان ۱۵۰ هزار میلیارد تومان سرمایه در این بخش توسط بخش خصوصی در حال سرمایه‌گذاری است.

این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: در سال ۹۷ بیش از ۲۹۰۰ موافقت اصولی داشتیم که امسال این تفاهم‌نامه پتانسیل خوبی برای بخش گردشگری و طبیعت گردی ایجاد کرده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۳۳ ۰۸ خرداد ۱۳۹۸
قبض آب جدیدتون رو با دوره قبل عید مقایسه کنید تا ببینید چقدر آب رو گرون کردن