وی با تأکید بر اینکه مالکان این دکلها باید از شرکت ارتباطات شهرداری مجوز دریافت میکردند، افزود: این شرکت برای صدور مجوز، همه آثار نصب اینگونه دکلها و آنتنها اعم از مسائل ایمنی، سلامتی و زیبایی شهر را بررسی میکند و سپس اقدام به صدور مجوز میکند.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه شرکت ارتباطات شهر برای حل این مسئله با همه اپراتورهای مخابراتی و رادیویی مکاتبه کرد، گفت: مقرر شد تا مالکان این دکلها در یک فرصت مشخص نسبت به استانداردسازی اقدام و مجوزهای لازم را دریافت کنند که در یک سال و نیم گذشته اغلب آنها این کار را انجام دادند.
خداکرمی تصریح کرد: در این مدت ۳ هزار دکل مخابراتی که مجوز نداشتند و یا استانداردسازی نشده بودند، جمع آوری شدند و برخی از آنها هم خود را به روز رسانی کردند.
عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران گفت: در حال حاضر اشتراک گذاری دکلها در دستور کار است و بر روی هر آنتن یا دکل ۲ یا ۳ اپراتور تجهیزات خود را نصب میکنند که این کار سبب کاهش دکلها شده است.
وی با بیان اینکه وجود آنتنها و دکلها برای سهولت ارتباطات در شهری مانند تهران ضروری است، افزود: در اماکنی که موبایل فاقد آنتن دهی مناسب است، تشعشات آن بیشتر شده و سلامت شهروندان را بیشتر تهدید میکند.
عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: ما برای تغییر سیستم نیاز به تجهیزات خارج از کشور داریم که در حال حاضر این کار سخت شده و باید خودمان اقدام به ساخت تجهیزات کنیم.
انتهای پیام/