سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوراکی‌هایی که بیشترین مقدار نمک را به سبد غذایی ایرانی‌ها وارد می‌کنند

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: نان، پنیر و دوغ بیشترین مقدار نمک را به سبد غذایی ایرانی‌ها وارد می‌کنند.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، هدایت حسینی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور  به مناسبت پویش ملی کنترل فشار خون در کشور اعلام کرد: مطالعات انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در خصوص عوامل غذایی موثر بر افزایش فشار خون ناشی از دریافت نمک نشان می‌دهد نان، پنیر و دوغ بیشترین سهم در دریافت نمک نهفته از طریق مواد غذایی را در سبد غذایی ایرانی‌ها دارند.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور افزود: حدود ۵۳ درصد از نمک دریافتی روزانه سبد غذایی ایرانی‌ها از طریق نمک افزوده شده به غذا و ۱۲.۵ درصد از طریق نان، ۵.۳ درصد از طریق پنیر و ۴.۷ درصد از طریق دوغ، وارد سبد غذایی روزانه در کشور می‌شود.

حسینی در پایان گفت: با توجه به آنکه سرانه مصرف نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از ۲ برابر مقدار توصیه شده توسط مراجع علمی بین‌المللی است به منظور پیشگیری و کنترل پر فشاری خون توصیه می‌شود از افزودن نمک به غذا از طریق نمکدان در منزل پرهیز شود و حتی الامکان از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده شود.

انتهای پیام/

سرانه مصرف نمک روزانه ایران ۲ برابر دنیا

برچسب ها: اخبار علمی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.